CEO ZAGREB JE DANAS NA NOGAMA: Pojavili se novi DETLAJI DRAME koja je POTRESLA HRVATSKU
Ilustracija, Foto: Profimedia

sačekuša

CEO ZAGREB JE DANAS NA NOGAMA: Pojavili se novi DETLAJI DRAME koja je POTRESLA HRVATSKU

Policija još uvijek traga za počiniteljem, a ostaje za vidjeti hoće li ga ikad pronaći s obzirom na to da je u trenutku počinjenja nosio kacigu, pa će ga eventualnim svjedocima biti gotovo nemoguće prepoznati.

Objavljeno:

Klasična sačekuša, onakva kakva inače nosi potpis organiziranih kriminalnih skupina, odigrala se usred dana, u 12.40 sati u Ulici Cebini u zagrebačkom naselju Buzin.

Žrtvu koja je srećom prošla samo s lakšim povredama, a prema neslužbenim informacijama reč je o vlasniku kafića u Novom Zagrebu, u već spomenutoj ulici neko kraće vreme, otprilike stotinak metara, pratio je muškarac na skuteru.

Vlasnik kafića bio je sam u automobilu, a kad je usporio vozač skutera stao je pored vozila, izvadio pištolj i zapucao kroz staklo automobila.

Šokirani vozač nije stigao ni da reaguje pre nego je napadač pobegao, a sreća je da ga je metak sasvim promašio.

Lakše povrede koje je žrtva zadobila, a uglavnom je reč o površinskim ogrebotinama, nastale su nakon što se staklo automobila razletelo u više komadića od kojih su neki potom povredili žrtvu.

Prema pisanju nekih medijskih portala, žrtva nikada ranije nije imala problema sa zakonom te nije kazneno osuđivana, a policiji je rekla i da joj je bilo ko u poslednje vrieme nije pretio na bilo koji način.

Inače kad je reč o sličnim delima policija od žrtve retko kada uspe da dobije korisne informacije o napadaču, bilo iz straha zbog kasnije osvete, bilo iz toga što je žrtva i sama povezana s nekim ilegalnim radnjama.

Inače, policija još uvek traga za napadačem, a ostaje da se vidi hoće li ga ikad pronaći s obzirom na to da je u trenutku napada nosio kacigu, pa će ga eventualnim svedocima biti gotovo nemoguće prepoznati.

Primerice radi, počinitelji atentata na Vinka Žuljevića Klicu koji se prie 7 godina dogodio u zagrebačkim Sesvetama, a koji su takođe bili na motoru, te su nosili kacige, do danas nisu pronađeni, a malene su šanse da će ikada i biti privedeni pred lice pravde.

Inače, da je reč o itekako pomno planiranom napadu svedoči i činjenica da susedi koji žive u blizini mesta na kojem se pokušaj ubistva dogodio nisu čuli nikakve hice, baš kao što ih nije čuo ni sam ranjeni ugostitelj, što ukazuje na to da je u pitanju bilo oružje s prigušivačem.

U jednom trenutku počele su da kruže informacije kako bi spomenuta sačekuša mogla biti nastavak sukoba između dva zloglasna crnogorska klana - škaljarskog i kavačkog – koji je počeo još 2014. godine nakon nestanka 300 kilograma kokaina i do sada je odnio mnoge živote, ali su te informacije ubrzo demantirane.

(Espreso/Večernji list)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.