SUMNJA SE DA JE OVO DOVELO DO DO SUDARA VOZOVA KOD NOVSKE? Strašna TRAGEDIJA
Slika s lica mesta, Foto: Printscreen

STRAŠNO

SUMNJA SE DA JE OVO DOVELO DO DO SUDARA VOZOVA KOD NOVSKE? Strašna TRAGEDIJA

Povređenim putnicima pomažu sve dežurne službe upućene na teren po dojavi o nesreći

Objavljeno:

U naletu putničkog voza na zaustavljeni teretni voz kod Rajića blizu Novske u Hrvatskoj, u petak oko 21.30 sati, poginule su najmanje tri osobe, dok je 11 putnika povređeno.

Povređenim putnicima pomažu sve dežurne službe upućene na teren po dojavi o nesreći, kazala je za Hinu glasnogovornica PU sisačko-moslavačke Maja Filipović.

U sisačko-moslavačkoj policiji dodaju da će više informacija o sudaru vozova objaviti čim prikupe sve relevantne informacije o događaju.

1 / 5 Foto: Printscreen

Kako je Jutranji list objavio, pozivajući se na nezvanične informacije, povređeni su transportovani u Novu Gradišku i Sisak u bolnice.

Prema prvim informacijama teretni voz zbog kvara stajao na otvorenoj pruzi. Zbog toga je automatski upaljeno crveno svetlo, ali je mašinovođa putničkog voza najverovatnije velikom brzinom prošao kroz crveno i udario teretni voz.

Neslužbene informacije govore da su u vozu bili migranti.

Na putu prema mestu nesreće kod Novske je premijer Andrej Plenković, a u pratnji su i ministri Oleg Butković, Davor Božinović, Vili Beroš i Marin Piletić, kao i župan Sisačko-moslavačke županije Ivan Celjak.

Bonus video:

00:26

Saobraćajna nesreća kod Trošarine

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.