ZAGREBČANIN DOBIO NA LUTRIJI, A NJEGOVA REAKCIJA JE VREDNIJA MILIONČETA: Gledajte samo ovaj HIT! (VIDEO)
Pobednik, Foto: Printscreen/Twitter/Antonela Šaponja

loto

ZAGREBČANIN DOBIO NA LUTRIJI, A NJEGOVA REAKCIJA JE VREDNIJA MILIONČETA: Gledajte samo ovaj HIT! (VIDEO)

Zavrteo je točak a nakon što se iglica primirila na glavnoj nagradi, Zagrepčanin je bio hladan kao špricer - u najmanju ruku kao da svaki drugi dan dobija sličnu nagradu

Objavljeno:

Hrvatska ima novog milionera. U pitanju je jedan Zagrepčanin koji je postao popularan ne zbog svog srećnog dobitka na lutriji, nego zbog toga kako je proslavio činjenicu što je jednim potezom zaradio milion.

U jednoj od srećnih igara koja je jako popularna u Hrvatskoj ovaj čovek je tiket uplatio onlajn. Tako je dobio priliku da zavrti "točak sreće" i vidi koliko će para zaraditi.

Međutim, svi komentarišu nešto drugo - kako je reagovao kada je video koliko je osvojio. Zavrteo je točak a nakon što se iglica primirila na glavnoj nagradi, Zagrepčanin je bio hladan kao špricer - u najmanju ruku kao da svaki drugi dan dobija sličnu nagradu.

Komentari su urnebesni. "Lice čoveka za kojeg sada svi znaju da je dobio milion", napisao je jedan tviteraš. "Zna da je inflacija!", "300.000ode na porez, ostaje mu 700.000 što će još malo biti sasvim dovoljno za jedan odlazak u dućan!.", pišu drugi na skamenjenu facu ovog čoveka.

Inače milion kuna je oko 140.000 evra.

Bonus video:

02:25

SRBIJA NIJE POPUSTILA NI POD VEĆIM PRITISCIMA! Kurtiju opada podrška Evrope: Novi predstavnici neće pomoći u dijalogu

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.