DETALJI UŽASA U HRVATSKOJ: Isplivala mračna prošlost muškaraca koji je jutros UBIO ŽENU, pa počinio SAMOUBISTVO!
Policija, Foto: Profimedia

horor

DETALJI UŽASA U HRVATSKOJ: Isplivala mračna prošlost muškaraca koji je jutros UBIO ŽENU, pa počinio SAMOUBISTVO!

Nakon što je ubio suprugu, muškarac je izvršio samoubistvo

Objavljeno:

Muškarac, koji je jutros u jednom dućanu u Novskoj ubio suprugu, pa izvršio samoubistvo, navodno je već bio u zatvoru zbog ubistva, prenose hrvatski mediji.

Index saznaje kako se 1994. na ulici sukobio s muškarcem koji je bio 20-ak godina stariji od njega. Muškarac je kasnije od povreda preminuo u bolnici u Zagrebu.

Ubica je potom pobegao s mesta događaja. Za muškarcem je trajala policijska potraga, ali pre nego što su uspeli da ga uhapse, i sebi je oduzeo život. Policajci su ga pronašli mrtvog.

Indexu je nezvanično potvrđeno da je žena pre 20-ak dana prijavila supruga za nametljivo ponašanje i pretnje. Policija je po toj intervenciji postupala te je završetku istraživanja 54-godišnjaka predala uz krivičnu prijavu pritvorskom nadzorniku. Potom je odveden na ispitivanje na sisačko tužilaštvo koje ga nije zatvorilo.

1 / 6 Foto: Profimedia

Opštinsko državno tužilaštvo u Sisku pustilo ga je uz zabranu prilaska supruzi na 50 metara i zabranu kontaktiranja iako joj je pretio.

Ljudi u Novskoj govore i kako je u tom gradu bilo dobro poznato da je nasilan i da je zlostavljao i prvu suprugu.

Sve to nije bilo dovoljno da 54-godišnjak završi u pritvoru nakon pretnji i nasilničkog ponašanja prema supruzi koju je danas brutalno ubio.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.