HOROR U POREČU: Ruskinja ubola u muža nožem i to pred maloletnim detetom!
Hrvatska policija, Foto: Printscreen Youtube/Joomboos

TRAGEDIJA

HOROR U POREČU: Ruskinja ubola u muža nožem i to pred maloletnim detetom!

Sudija istrage Županijskog suda u Puli odredio je Ruskinji istražni zatvor zbog opasnosti od bega

Objavljeno:

Državno tužilaštvo Republike Hrvatske (DORH) je objavilo da je završeno ispitivanje u Puli osumnjičene 49-godišnje Ruskinje i da je pulsko Županijsko tužilaštvo donelo rešenje o sprovođenju istrage protiv okrivljene koja je muža ubola nožem.

Sumnja se da je počinila krivično delo ubistvo u pokušaju, jedno krivično delo protiv braka, i dece povredom detetovih prava.

1 / 4 Foto: Profimedia

„Postoji osnovana sumnja da je okrivljena 49-godišnjakinja 26. avgusta oko 2:30 u apartmanu u Poreču, nakon verbalnog sukoba sa suprugom, u nakani da ga liši života nožem mu nanela ubodnu ranu u predelu leve podlaktice jer se oštećenk rukom odbranio od uboda u telo. Osnovano se sumnja da je navedeno počinila u prisutnosti maloletne ćerke svesna, i pristajući na to, da time i prema ćerki preduzima radnje koje su štetne za njeno odrastanje, zdravlje i pravilan emotivan razvoj“, saopštio je DORH.

Sudija istrage Županijskog suda u Puli odredio je Ruskinji istražni zatvor zbog opasnosti od bega, uticaja na svedoke i opasnosti od ponavljanja krivičnog dela.

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.