SKANDALOZNI HRVATSKI OGLAS KOJI JE PODIGAO SRBIJU NA NOGE: Da li je moguće da su OVO URADILI?! (FOTO)
Ilustracija, Foto: Zorana Jevtić

SRAMNO!

SKANDALOZNI HRVATSKI OGLAS KOJI JE PODIGAO SRBIJU NA NOGE: Da li je moguće da su OVO URADILI?! (FOTO)

Ovo je samo još jedna potvrda da su Srbi u Hrvatskoj građani drugog reda, nepoželjni i diskriminisani

Objavljeno:

Skandalozan oglas objavljen je na jednoj Fejsbuk stranici na kojoj se prodaje sve i svašta, a na kojem je oglašena prodaja kuće u vukovarskom naselju Mitnica. Naime, u oglasu je naglašeno da je cena kuće viša jer je reč o naselju gde su “stanovnici skoro u potpunosti Hrvati”, što znači da tamo nema Srba!

Kuća od 118 kvadratnih metara, sa dvorištem od 385 kvadratnih metara prodaje se za 600 evra po kvadratu, što je za prilike na vukovarskom tržištu nekretnina paprena cena, tim pre što je kuća tek delimično uređena i potrebni su razni dodatni radovi.

Da stvar bude još gora, Marijan Štrukelj, koji je postavio oglas, ne vidi ništa sporno u svom potezu.

Vukovar
foto: Printscreen/Facebook

– Realno, to je važno zbog mog tasta i tašte, ličnog mira, meni to nije važno, ali tim ljudima dole na neki način jeste, jer su tamo podeljena naselja. U Mitnici su uglavnom Hrvati, mada ima nekoliko kuća u kojima žive Srbi – kazao je.

On je zatim rekao da “to nije diskriminacija, to je samo informacija”.

– Ne smatram da sam bilo koga na bilo koji način povredio time što sam napisao da u vukovarskom naselju Mitnica gotovo u potpunosti žive Hrvati – izjavio je Štrukelj.

Ovo je samo još jedna potvrda da su Srbi u Hrvatskoj građani drugog reda, nepoželjni i diskriminisani i da se mržnja koju ustaško rukovodstvo širi svojom politikom uvukla u sve pore hrvatskog društva.

(Espreso / Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.