KRAGUJEVČANIN OSUMNJIČEN ZA UBISTVO ŠKALJARCA U HRVATSKOJ: Duško (28) brutalno likvidirao Vlaovića na Pagu!
Mesto incidenta, Foto: Printscreen/Twitter/larakorft

ubistvo

KRAGUJEVČANIN OSUMNJIČEN ZA UBISTVO ŠKALJARCA U HRVATSKOJ: Duško (28) brutalno likvidirao Vlaovića na Pagu!

Sve se to odigralo pred dvadesetak okupljenih koji su napuštali klubove. Nakon pucnja neki su počeli da beže, dok su drugi pokušali da pomognu ranjenom Vlaoviću, ali je on ubrzo preminuo

Objavljeno:

Osumnjičeni za ubojstvo Gorana Vlaovića (28) je Duško Tanasković (28) iz Kragujevca koji je inače na poternici crnogorske policije, piše Jutarnji list.

Njegov advokat VInkp Gulišija kojeg je angažovala porodica Tanasković, rekao je da on neće iznositi svoju obranu i da se brani ćutanjem.

Da podsetimo on je osumnjičen da je danas upucao Crnogorca Gorana Vlaovića (38) ispred noćnog kluba na Pagu. Na snimku sigurnosnih kamera vidi se trenutak ubistva i momenat kada Tanasković sa belim kačketom na glavi prilazi Vlaoviću s leđa i puca mu u glavu.

02:12

Trenutak likvidacije škaljarca na Pagu

Sve se to odigralo pred dvadesetak okupljenih koji su napuštali klubove. Nakon pucnja neki su počeli da beže, dok su drugi pokušali da pomognu ranjenom Vlaoviću, ali je on ubrzo preminuo.

Ubica se dao u beg dok je vladao opšti metež, ali je zanimljivo da se, kako se i vidi pri kraju snimka, Tanasković vratio na mesto zločina, najverovatnije da bi proverio da li je likvidacija uspela. To ga je skupo koštalo, jer je posle toga uleteo pravo u ruke interventne policije.

Bonus video:

09:44

KURTI NIJE DILER HEROINA KAO TAČI I HARADINAJ, ALI MU JE POLITIKA MRŽNJA: Marković i Drecun o stanju na KiM! REŠENJE KRIZE BLIZU?!

(Espreso/Jutarnji list)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.