KRVAVI OBRAČUN DVA KLANA: Srbin iza rešetaka, Crnogorac PREMINUO!
Policija, Foto: Printscreen/Youtube/Dainius M.

JEZIVO

KRVAVI OBRAČUN DVA KLANA: Srbin iza rešetaka, Crnogorac PREMINUO!

Obračun Srbina i Crnogorca dogodilo se dok je u klubu još bilo ljudi, a pojedini su telefonom snimali pokušaj gostiju da spasu život mladića koji je primio hitac u predelu glave

Objavljeno:

Državljanin Srbije uhapšen je u Hrvatskoj zbog sumnje da je jutros oko 6 časova iz vatrenog oružja pucao u mlađeg muškarca ispred jednog kluba na ostrvu Pag. Upucani mladić preminuo je na putu do bolnice, u pitanju je državljanin Crne Gore.

Kako nam otkriva izvor blizak istrazi, najverovatnije je da je do brutalne likvidacije došlo usred obračuna klanova.

- U ovom trenutku nijedan scenario nije isključen. Za sada sve govori da je u pitanju obračun klanova - rekao je za Telegraf.rs blizak istrazi.

Obračun Srbina i Crnogorca dogodilo se dok je u klubu još bilo ljudi, a pojedini su telefonom snimali pokušaj gostiju da spasu život mladića koji je primio hitac u predelu glave.

Na snimcima, koji su navodno nastali ispred tog kluba, vidi se kako više osoba pokušava da reanimira momka koji leži dok mu je glava u lokvi krvi. Nažalost, nije mu bilo spasa, i preminuo je na putu do bolnice.

Iz hrvatske policije su potvrdili da je državljanin Srbije osumnjičen za ubistvo, dok identitet stradalog nisu želeli da otkriju.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.