HOROR U GOSPIĆU: Oprostio se od DECE, pa počinio DVOSTRUKO UBISTVO!
Policija, Foto: Profimedia

JEZIVO

HOROR U GOSPIĆU: Oprostio se od DECE, pa počinio DVOSTRUKO UBISTVO!

Naime, J.M. je suprugu i njenog prijatelja izbo u predelu grudi i stomaka što je značajno oštetilo njihove vitalne organe.

Objavljeno:

U Gospiću u se u ponedeljak dogodio dvostruki pokušaj ubistva, kada je J.M. upao u porodičnu kuću i izbo suprugu (30) i njenog 21-godišnjeg druga kojeg je zatekao u njenom društvu. Hrvatska javnost ostala je šokirana nakon saznanja da je počinitelj već bio u privođen upravo zbog toga što je pretio supruzi, ali protiv njega nikada nije pokrenut krivični postupak.

Naime, J.M. je suprugu i njenog prijatelja izbo u predelu grudi i stomaka što je značajno oštetilo njihove vitalne organe.

Počinilac je posle zločina pobegao, a policija je odmah za njim pokrenula potragu u kojoj su angažovani i policijski psi. U toku večeri se predao, i sada je osumnjičen za pokušaj dvostrukog ubistva, piše Jutarnji.

Prethodno je na svom Fejsbuk profilu objavio svojevrsnu oproštajnu poruku u koja se, kako navode hrvatski mediji, odnosila na njegovu decu.

"Zbogom živote, volim vas anđeli moji", napisao je počinilac.

Zaključao je u sobu, pa pretio ubistvom

Bračni par je i ranije imao svađe, ozbiljni problemi su počeli pre dva meseca, a prvi put su kulminirali prošle srede, 17. avgusta, kada je J.M. zaključao sebe i svoju ženu u sobu i pretio da će je ubiti, a potom izvršiti samoubistvo. Uhapšen je, predat pritvorskom nadzorniku, a potom priveden državnom tužilaštvu i uz dve krivične prijave, pretnje ubistvom i protivpravnog lišenja slobode, priveden na saslušanje istražnom sudiji.

Međutim, nakon toga nije poslat u zatvor, već pušten uz zabranu prilaska zbog čega je morao da se iseli iz zajedničkog doma.

1 / 5 Foto: Profimedia

Zbog toga hrvatska javnost zahteva da tužilaštvo te zemlje pruži odgovore na pitanje da li je bilo propusta u postupanjima prema osumnjičenom J.M. (36) prošle nedelje, kada je uhapšen zbog dva krivična dela prema supruzi, protivpravnog oduzimanja slobode i pretnje ubistvom, pa onda pušten samo sa merama opreza zabrane približavanja, ne i sa određivanjem istražnog zatvora.

(Espreso/Jutarnji list)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.