DRAMA U ZAGRORJU: U toku evakuacija iz Tuheljskih toplica, nastao POTPUNI HAOS!
Hitna pomoć, Foto: Emilija Jovanović

alarmantno

DRAMA U ZAGRORJU: U toku evakuacija iz Tuheljskih toplica, nastao POTPUNI HAOS!

Na poziv policije na intervenciju su stigli vatrogasci Zagorske javne vatrogasne jedinice

Objavljeno:

U toku je evakuacija Tuheljskih toplica, gde se upućuje posetiocima zatvorenih i otvorenih bazena da ih napuste. Hitna pomoć stalno dolazi i odlazi a po rečima očevidaca do sada je došlo osam kola.

Centar 112 potvrdio je RTL-u da se verovatno radi o curenju hlora.

„Prema prvim informacijama, verovatno se radi o curenju hlora prilikom dostave. Jedan muškarac je zatražio pomoć na parkingu i odvezla ga je Hitna pomoć, a iz predostrožnosti smo na lice mesta poslali tri vozila Hitne pomoći“, potvrđeno je u centru 112.

"Hitna pomoć stalno dolazi i odlazi, do sada je stiglo sedam automobila i samo ljudi ulaze u vozila i odmah ih odvoze. Nastao je potpuni haos", rekao je svedok za RTL.

"Od usta do usta se širila priča da hlor curi u kombinaciji sa gasom, nastala je potpuna panika, sve su nas poslali napolje“, dodao je on.

Šibenik, Vatrogasci
foto: Printscreen/Facebook/Vatrogasci - 193

Na poziv policije na intervenciju su stigli vatrogasci Zagorske javne vatrogasne jedinice. Trenutno ih je u krugu banje osam, ali kakva je njihova uloga još nije poznato. Pretpostavlja se da će sigurno isključiti sve uređaje koji su na bilo koji način u kontaktu sa bazenima jer se bazeni, kažu nam, moraju isprazniti.

Tuheljske toplice jedne su od najpopularnijih u Hrvatskoj sa velikim brojem otvorenih i zatvorenih bazena a posebno su posećene tokom letnjeg perioda.

(Espreso / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.