NIKAD VRELIJE SLIKE KOLINDE OSVANULE NA DRUŠTVENOJ MREŽI: Hrvati u transu, kakva BOMBA! (FOTO)
Kolinda Grabar-Kitarović, Foto: Printscreen Facebook / Kolinda Grabar-Kitarović

na moru

NIKAD VRELIJE SLIKE KOLINDE OSVANULE NA DRUŠTVENOJ MREŽI: Hrvati u transu, kakva BOMBA! (FOTO)

Kolinda Grabar Kitarović na svojim je društvenim mrežama objavila nekoliko novih fotografija pa otkrila da uživa u lepotama Kornata, a pritom je pokazala i svoju vitku liniju

Objavljeno:

Kolinda Grabar-Kitarović objavila je nekoliko fotografija kako bi promovisala lepote hrvatske obale, ali svu pažnju ukrao je njen izgled i nikad vitkija linija.

Kolinda Grabar Kitarović na svojim je društvenim mrežama objavila nekoliko novih fotografija pa otkrila da uživa u lepotama Kornata, a pritom je pokazala i svoju vitku liniju.

Bivša predsednica javila se nakon nekog vremena pa pozirala s kolegama, pratitelji joj se ne prestaju diviti! Kolinda Grabar-Kitarović otvoreno progovorila o predrasudama koje su je pratile kad je bila predsednica: ''Znate ono Jakove izdrži, nije njemu bilo tako loše''.

Bivša predsednica pozirala je u tamnoplavoj majici i maskirnim pantalonama, a do izražaja je došla njena nikad vitkija linija kojom izaziva divljenje vernih obožavatelja, a napravila je i smešan selfi.

"Ništa kao Hrvatska!", napisala je uz fotografije.

"Velika dama za veliku državu", "Moja omiljena predsednica", "Ruža Hrvatska", "Najljepša i najsposobnija gospođa Kolinda, bravo i srećno što god radili i kuda god krenuli", "Lepa naša", "Moja lepotica i bivša predsednica. Živela sto godina", "Dama naša hrvatska", "Kraljica naša", "Najbolja i najljepša", "Jedna i jedina", samo je deo komentara koje je dobila.

Kolinda je bila je i jedna od brojnih poznatih uzvanika na svečanom otvorenju Pelješkog mosta, koji je ujedinio Hrvatsku, a za tu je svečanost bila odabrala ljubičasti kombinezon, koji je upotpunila upečatljivom bež torbicom, a kosu je svezala u svoju omiljenu i prepoznatljivu nisku punđu.

U elegantnom izdanju istaknula se u masi, a s mosta se javila i na svojem službenom profilu na Instagramu, gde je objavila fotografiju na kojoj opušteno sedi na podu.

Njena objava u kratkom je roku postala pravi hit i skupila je na hiljade lajkova, a bivšu predsednicu pratitelji su obasuli komplimentima na račun vitke figure i mladolikog izgleda.

(Espreso / Dnevnik.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.