ONA ISPUNJAVA S**SUALNE FANTAZIJE OŽENJENIM MUŠKARCIMA ŠIROM SVETA: Za nekoliko dana stiže u naš KOMŠILUK?!
Gvinet Li, Foto: Printscreen/Instagram

ŠOK ŠOKKK

ONA ISPUNJAVA S**SUALNE FANTAZIJE OŽENJENIM MUŠKARCIMA ŠIROM SVETA: Za nekoliko dana stiže u naš KOMŠILUK?!

Gvinet širom sveta pomaže zadovoljenju seksualnih fantazija oženjenih muškaraca

Objavljeno:

Poznata Britanka Gvinet Li (49), profesionalna ljubavnica, opisala je za tamošnje medije kakav je osećaj putovati svetom i spavati sa tuđim muževima, čineći time "dobra dela", jer kako kaže, ona spasava brojne brakove.

Gvinet širom sveta pomaže zadovoljenju seksualnih fantazija oženjenih muškaraca, ali, uprkos tome šta drugi misle, ona veruje da pomaže mnogim parovima da spasu svoje brakove. Ona tako živi već 10 godina.

1 / 5 Foto: Printscreen

Sve je počelo kada je odlučila da se pridruži vodećoj britanskoj stranici za afere, dok je još bila u braku sa svojim pokojnim suprugom Robertom, za kojeg tvrdi da ga je jako volela, ali je priznala da je i on nju takođe varao tokom braka, piše "Daily Star".

Uvek je volela seks i uzbuđenje spavanja sa nekim novim.

- Oboje smo imali afere s različitim ljudima pre nego što je on nažalost umro pre više od deset godina. Srce mi se tada slomilo, ali nakon što sam prebolela, odlučila sam da ponovno izlazim - ispričala je.

Gvinet viđa bogate, oženjene muškarce sa kojima se povezuje širom sveta. Putuje s njima na egzotične lokacije i kaže da imaju najbolji seks.

- Većina tih putovanja maskirana su kao poslovna, a njihove žene ne znaju da idem s njima - dodala je.

Ove godine ljubavnica se već provela s trojicom oženjenih ljubavnika, a u avgustu stiže u Dubrovnik.

- On je oženjen i njegova žena je prestala da ima seks sa njim. Ona je svesna da on viđa druge žene i žmuri na to. Idemo na produženi vikend - kaže Li.

Ova dobra Samarićanka kaže da, iako je mnogi osuđuju zbog onoga što radi, ona zapravo veruje da održava brakove svojih ljubavnika.

Rekla je da nikada ne bi želela da prekine nečiji brak, niti imati stvarnu, posvećenu vezu sa bilo kojim od svojih ljubavnika. Umesto toga, ona jednostavno pomaže muškarcima da istraže svoje seksualne želje kako bi bila sigurna da su njihove potrebe zadovoljene u spavaćoj sobi.

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.