OSTAVILA DETE U USIJANOM VOZILU U PULI! Potencijalnu TRAGEDIJU sprečila ONA, majka POPILA opasnu KAZNU
Ilustracija, Foto: Profimedia

užas!

OSTAVILA DETE U USIJANOM VOZILU U PULI! Potencijalnu TRAGEDIJU sprečila ONA, majka POPILA opasnu KAZNU

Policijski službenici utvrđuju okolnosti, a nad 28-godišnjom državljankom Severne Makedonije sprovešće kriminalističku istragu

Objavljeno:

Policija je u Puli spasila dete koje je bilo ostavljeno samo u automobilu riječke registracije.

Dete je prevezeno u pulsku bolnicu radi ukazivanja lekarske pomoći s obzirom na to da je neko vreme provelo u vozilu, te je u trenutku kada ga je policijska službenica pronašla bilo uplakano, znojavo i sa povišenom temperaturom.

Policija je oko 14.00 časova primila dojavu građana da se u vozilu "BMW" u Marulićevoj ulici nalazi dete i odmah je upućena najbliža policijska ekipa. Policijska službenica uspela je da otvori vrata tako da je provukla ruku kroz delimično otvoren prozor, te je izvukla dete iz vozila, prenose hrvatski mediji.

1 / 7 Foto: Profimedia

Policijski službenici utvrđuju okolnosti, a nad 28-godišnjom državljankom Severne Makedonije sprovešće kriminalističku istragu. Policijska uprava istarska upozorava građane da ne ostavljaju decu samu u vozilima jer posledice mogu da budu smrt ili teško narušeno zdravlje.

Bonus video:

02:55

CECA MI JE IDOL! Nadica Ademov za Kurir TV o Ražnatovićevoj: Kao mala sam je gledala na TV-u i pokušavala da IGRAM I PEVAM KAO ONA

(Espreso/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.