OTKAZAN TOMPSONOV KONCERT! Zbog stanja u porodici popularni pevač sve zaustavio
Tompson, Foto: Youtube printscreen

OBAVEŠTENJE

OTKAZAN TOMPSONOV KONCERT! Zbog stanja u porodici popularni pevač sve zaustavio

Ulaznice za Marka Perkovića Tompsona sa terminom u subotu su i dalje u prodaji i važe za petak, pa svi oni koji su kupili karte za Tompsonov koncert mogu da ih iskoriste dan ranije

Objavljeno:

Otkazan Tompson u Bobanovoj Dragi u subotu. Grdović peva u petak, otvara grupu Afrodita.

Zbog iznenadne okolnosti u porodici Marka Perkovića Tompsona, popularni pevač je morao da otkaže koncert u Bobanovoj Dragi koji je trebalo da održi u subotu 16.07.2022.

Ipak, uoči praznika Svetog Ilije i u okviru kulturnog leta u župi Gorica-Sovići, Mladen Grdović održaće koncert na istom mestu, zajedno sa uvodnom grupom Afrodita, dan ranije, Petak, 15. jul.

Ulaznice za Marka Perkovića Tompsona sa terminom u subotu su i dalje u prodaji i važe za petak, pa svi oni koji su kupili karte za Tompsonov koncert mogu da ih iskoriste dan ranije. Povraćaj novca moguće je i uz predočenje ulaznice na svim prodajnim mestima kao i na samom mestu održavanja koncerta.

1 / 5 Foto: Facebook/Marko Perković Thompson

Iz Udruženja Zvonik želimo da izrazimo punu moralnu podršku porodici Perković i upućuju naše molitve za ozdravljenje mladića. Pozdravljamo i dolazak Mladena Grdovića u Bobanovu Dragu, a iako stiže sticajem nepredvidivih okolnosti, dobrodošao je. Neće se ljutiti što će nam ceo ovaj slučaj i dalje biti u mislima i što ćemo i dalje poželeti da Marko Perković nekada poseti naše mesto. I sigurno ćemo svi zajedno misliti na njega i njegovu porodicu.

Podsećamo, Tompsonu je pozlilo u Splitu i Hitna pomoć je reagovala brzo, a Story. hr piše da se radi o infarktu, te da je Ante u zagrebačkoj bolnici Rebro. Informacije nisu dostupne javnosti, jer se sve drži u strogoj tajnosti, a pevačev sin je navodno u teškom stanju.

Bonus video:

04:53

BRZE VESTI 11.07.2022 11:55

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.