OBJAVLJENA NOVA PRAVILA: Ako idete u HRVATSKU na more, ove mere važe od 13. jula - OBAVEZNO SE SPREMITE! (FOTO)
Plaža, Foto: Profimedia

LETOVANJE

OBJAVLJENA NOVA PRAVILA: Ako idete u HRVATSKU na more, ove mere važe od 13. jula - OBAVEZNO SE SPREMITE! (FOTO)

Na stranici se takođe poručuje da od 10. jula svi organizatori okupljanja s više od 100 prisutnih moraju da se pridržavaju posebnih mera

Objavljeno:

Na stranici Koronavirus.hr, zvaničnoj stranici hrvatske Vlade, objavljena su nova pravila za turiste koji će u ovu državu ući nakon 13. jula.

Turisti će od tog datuma biti obavezni da nose maske u zdravstvenim ustanovama, javnom prevozu, radnjama, a moraće da ih nose i svi zaposleni u ugostiteljskim objektima. Na stranici se takođe poručuje da od 10. jula svi organizatori okupljanja s više od 100 prisutnih moraju da se pridržavaju posebnih mera, prenosi Index.hr.

Korona, Hrvatska
foto: Printscreen/Koronavirus.hr

Inače, pored novih mera turiste u Hrvatskoj će sačekati i poskupljenja. Naime, četvoročlana porodica za sedmodnevno letovanje u nekom od gradova Hrvatske, moraće da izdvoji sumu i do 2.250 evra.

Cena privatnog smeštaja u studio apartmanima za noćenje u jednoj od najpopularnijih destinacija za odmor kreće se od 60 do 90 evra, pišu Nezavisne novine.

Veoma popularna destinacija je Dubrovnik. Ukoliko bi četvoročlana porodica odlučila da ode na odmor u ovaj prelepi grad, morala bi da izdvoji od 1.000 do 4.250 evra.

1 / 6 Foto: Profimedia

Ako želite da uživate u nekom od privatnih apartmana u okolini Dubrovnika, platićete više nego u Makarskoj. Prosečna cena sedmodnevnog boravka u njima u neposrednoj blizini mora košta 650 evra, dok cena hotela znatno varira i iznosi 4.250 evra sa uključenim doručkom.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.