MILANOVIĆ TRAŽI HITNU RAZMENU HRVATA RANJENOG U UKRAJINI: "Želim da on bude razmenjen što pre"
Zoran Milanović, Foto: EPA-EEF/DANIEL NOVOTNY

hitno!

MILANOVIĆ TRAŽI HITNU RAZMENU HRVATA RANJENOG U UKRAJINI: "Želim da on bude razmenjen što pre"

Ministar zdravlja Vili Beroš je ranije rekao da je stanje ranjenog državljanina Hrvatske stabilno i da veruje da će lečenje nastaviti u KBC Dubrava u Zagrebu

Objavljeno:

Hrvatski predsednik Zoran Milanović zatražio je da ranjeni hrvatski državljanin u Ukrajini bude što pre razmenjen i vraćen u Hrvatsku.

- Ja želim da on bude razmenjen što pre. Ne znam o kome se radi, ali s obzirom na to da je hrvatski državljanin, dakle naš je, ako postoji bilo kakva mogućnost treba da bude što pre razmen i vraćen - naveo je Milanović, preneo je hrvatski portal Index.

Ministarstvo spoljnih i evropskih poslova Hrvatske potvrdilo je da je državljanin Hrvatske, koji se kao dobrovoljac borio na strani Ukrajine, ranjen, da je transportovan na bezbednu lokaciju odakle će biti prebačen u Hrvatsku.

1 / 7 Foto: EPA-EFE/BORIS PEJOVIC

Ministar zdravlja Vili Beroš je ranije rekao da je stanje ranjenog državljanina Hrvatske stabilno i da veruje da će lečenje nastaviti u KBC Dubrava u Zagrebu.

Bonus video:

08:14

HALID JE NARCIS I MANIPULATOR Bivša ljubavnica BEZ DLAKE NA JEZIKU sve ispričala o pevaču EVO KOLIKO PARA MORA DA JOJ VRATI

(Espreso/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.