GOLI IMALI VRELU AKCIJU USRED ZAGREBAČKE BOLNICE: "Zapamtićeš me K*RVO!", pale ŽESTOKE UVREDE, BRUTALNO!
Ilustracija, Foto: Profimedia

uhvaćeni usred akcije

GOLI IMALI VRELU AKCIJU USRED ZAGREBAČKE BOLNICE: "Zapamtićeš me K*RVO!", pale ŽESTOKE UVREDE, BRUTALNO!

Intimu u jednoj od prostorija na odelenju bolnice u zagrebačkoj Vinogradskoj prekinula je medicinska sestra koju su potom izvređali

Objavljeno:

MarkantnI 34-godišnji Zagrepčanin i još markantnija pet godina starija Splićanka uhvaćeni su goli, kao od majke rođene, u ljubavnom klinču u KBC-u Sestre Milosrdnice.

Intimnost u jednoj od prostorija na odeljenju bolnice u zagrebačkoj Vinogradskoj, gde su se lečili, prekinula je medicinska sestra koju je potom besramno vređala jer ih je upozorila da krše bolnički kodeks i da mogu da budu oterani sa odeljenja.

Zbog neobičnog sukoba policija je morala da interveniše i podigne optužnicu protiv 34-godišnjaka jer je, između ostalog, lekaru koji je stigao odmah po pozivu rekao:

„Bićeš kriv kad budem morao da provedem 19. meseci u zatvoru, zapamti, j*baćeš me. Tužiću te!“

Revoltirana, pak, Splićanka je iz sveg glasa viknula:

„Ja sam mamojeb, ti ćeš nas izbaciti“.

Policija je njih dvojicu privela u policijsku stanicu i prijavila ih za kršenje člana 6. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, a Općinski prekršajni sud u Zagrebu nedavno je svakog od njih kaznio novčanom kaznom od 600 kuna i naložio im da plate po 200 kuna sudskih troškova.

1 / 4 Foto: Printscreen/Instagram

Pozivi za sudska ročišta su ignorisani, a dostava poziva je u više navrata vraćana, pa je suđenje završeno bez njih jer su oni lično potpisali obaveštenje o prekršaju.

Medicinska sestra koja je spornog dana radila u noćnoj smeni prisetila se u sudnici da je tokom posete obilazila pacijente na odeljenju. Došavši u jednu sobu, primetila je dva pacijenta gola.

- Bilo je to prošle godine. Bili su potpuno goli. Rekao sam im da je to u bolnici zabranjeno jer krše kodeks i da će biti disciplinski kažnjeni. Počeli su da se žale i da viču. Pa je došao doktor i pacijenti su je vređali. Obojica su bili izuzetno agresivni. Celo odeljenje je čulo buku pa su ostali pacijenti uznemireni. Pozvali smo obezbeđenje, a potom i policiju, sa kojom su izašli iz bolnice – otkrila je medicinska sestra.

Njen pretpostavljeni je, pak, rekao da ju je zvala sestra jer je zatekla pacijente u seksu.

- Uzeo sam njihove anamneze. Video sam da su dva dana ranije došli na lečenje. Pa sam otišao do njih i pozvao ih u ambulantu. Bio je izuzetno agresivan, a obojica su me vređali – zaključio je doktor.

(Espreso / Jutarnji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.