TEŽAK SUDAR KOD KOPRIVNICE: BMW sleteo u kanal, POVREĐENO 5 MLADIH LJUDI
Ilustracija, Foto: Privatna arhiva

UŽAS

TEŽAK SUDAR KOD KOPRIVNICE: BMW sleteo u kanal, POVREĐENO 5 MLADIH LJUDI

U saobraćajnoj nesreći lakše je povređen 25-godišnji vozač i četvorica mladih putnika, od 18 do 24 godine, u automobilu BMW

Objavljeno:

Petoro mladih povređeno je u BMW-u u petak uveče kod Koprivnice u Hrvatskoj kad je u njih udario 42-godišnji vozač u "volksvagenu" daruvarske registarske oznake, izvestila je policija, prenosi Index.

U četvrtak oko 22.20 na otvorenom delu puta Štaglinec – Koprivnica, 42-godišnji vozač upravljao je ličnim automobilom "volksvagen" daruvarske registracije.

Zbog nepropisnog kretanja prešao je na suprotnu stranu puta i sudario se s ličnim automobilom BMW virovitičke registacije kojim je iz suprotnog smera upravljao 25-godišnji vozač koji nije koristio sigurnosni pojas. Vozilo se zanelo i sletelo u odvodni kanal i prevrnulo na krov, navodi Hina.

1 / 4 Foto: Profimedia

U saobraćajnoj nesreći lakše je povređen 25-godišnji vozač i četvorica mladih putnika, od 18 do 24 godine, u automobilu BMW.

Protiv obojice vozača će biti pokrenut prekršajni postupak.

Krhotine, staklo i drugi otpali delovi oštetili su automobil "honda" zagrebačke registracije kojim je upravljala 27-godišnja devojka i automobil "mazda" koprivničke registracije kojim je upravljala 43-godišnja žena, a koji su se kretali iza "volksvagena".

Zbog uviđaja, za sav saobraćaj bio je zatvoren deo puta Štaglinec – Koprivnica od 22.45 do 00.55, a saobraćaj se odvijao obilaznim pravcima.

Bonus video:

00:07

Sudar na Bulevaru kralja Aleksandra

(Espreso/Index)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.