IZVUČENO BEŽIVOTNO TELO IZ SAVE: Radi se o NESTALOM ROBERTU
Ilustracija, Foto: Profimedia

užas

IZVUČENO BEŽIVOTNO TELO IZ SAVE: Radi se o NESTALOM ROBERTU

Iako još nema službene potvrde, po svemu sudeći reč je o nestalom Robertu Stepaniću, koji je nestao u Velikoj Gorici pre dva meseca, a poslednji put je viđen kada je 1. februara krenuo iz Velike Gorice prema Zagrebu

Objavljeno:

Hrvatska policija je saopštila da je juče oko 16 sati pronađeno telo na području Velike Kosnice kod Zagreba u koritu reke Save.

- Utvrđeno je da se radi o telu muškarca rođenog 1979. godine. Nisu uočene povrede koje bi upućivale na to da je smrt nastupila kao posledica krivičnog dela - pojasnili su iz policije za Večernji list, a zatim su dodali kako smatraju da ne rad o nasilnoj smrti.

Iako još nema službene potvrde, po svemu sudeći reč je o nestalom Robertu Stepaniću, koji je nestao u Velikoj Gorici pre dva meseca, a poslednji put je viđen kada je 1. februara krenuo iz Velike Gorice prema Zagrebu.

1 / 5 Foto: Profimedia

Njegov automobil je kasnije pronađen kod Bundeka.

Od Roberta Stepanića na njegovom Facebook profilu počeli su da se opraštaju njegovi prijatelji i poznanici.

- Nažalost moramo da vas obavestimo da je njegovo telo nađeno u Savi kod Domovinskog mosta. Bobby naš, volećemo te i nikad te nećemo zaboraviti dok smo živi. Pokoj ti duši i laka hrvatska gruda - napisali su, a zatim su rekli da će vreme sahrane biti naknadno objavljeno.

Njegov nestanak izbrisan je iz registra Nacionalne evidencije nestalih osoba.

Bonus video:

02:38

ESPRESO ANKETA: Pitali smo građane šta misle o dramatičnoj situaciji u Ukrajini

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.