MONSTRUOZAN INCIDENT! Majka pokušala da UBIJE ćerku, KOMŠIJE nisu ni SLUTILE!
Ilustracija, Foto: Profimedia

jezivo!

MONSTRUOZAN INCIDENT! Majka pokušala da UBIJE ćerku, KOMŠIJE nisu ni SLUTILE!

Kriminalističkim istraživanjem policija sumnjiči ženu (30) u počinjenje kaznenog dela teškog ubistva u pokušaju i lažnog prijavljivanja kaznenog dela

Objavljeno:

Nekoliko stotina žitelja naselja na području severne Hrvatske šokirano jer je njihova 30-godišnja komšinica pokušala da ubije ćerku staru godinu i po dana.

Ona je za zlostavljanje deteta lažno optužila svog supruga. Dete je lakše ozleđeno i nalazi se u bolnici, prenosi 24 sata.hr.

Komšije su posebno šokirane jer osumnjičenu svi jako dobro poznaju. Nakon završene škole odselila se u Zagreb gde je živela godinama do povratka u rodni kraj.

- Razgovarala sam u sredu s njom i nisam zaključila da ima nekih problema. Ponovo sam je pokušala nazvati poslepodne kad je izbio požar na njihovoj vikendici, ali se nije javljala – kazala je njena prijateljica.

Dodala je kako je kasnije saznala da je njena prijateljica otišla u policiju da prijavi da joj je suprug zlostavljao dete. Rekla je takođe da se osumnjičena pre nekih pet godina vratila u rodno mesto iz Zagreba, gde je i upoznala supruga.

Doselili su se u porodičnu kuću njenih roditelja i nakon par godina dobili ćerku jedinicu. Suprug radi u obližnjem gradiću udaljenom nekih 10-tak kilometara od mesta gde žive, dok je ona ostala kod kuće s detetom jer nije zaposlena.

Drugi susedi su rekli da su je gotovo svakodnevno viđali kako šeta s detetom, bilo da ga drži za ruku ili vozi u kolicima. Govore da je pokazivala veliku ljubav prema detetu i stoga još uvek ne mogu poverovati da se tako što dogodilo.

1 / 9 Foto: Profimedia

- Živela je svoj život i nikada nismo čuli da je dopirala neka svađa iz kuće ili da smo čuli neki trač da se ona i suprug ne slažu. No, neke stvari uvek ostaju unutar četiri zida, pa je teško bilo šta reći - kaže nam jedan mještanka.

Za supruga meštani govore da je pristojan i uvek se javljao i da je od supruge mlađi godinu ili dve. Zbog toga su i svi zaprepašćeni pokušajem ubistva deteta za šta je majka lažno optužila supruga.

Na sreću dete je lakše ozleđeno i nakon ukazane pomoći smešteno je u bolnici.

Kriminalističkim istraživanjem policija sumnjiči ženu (30) u počinjenje kaznenog dela teškog ubistva u pokušaju i lažnog prijavljivanja kaznenog dela. Nakon davanja iskaza, istražna sutkinja varaždinskog Županijskog suda majci je odredila istražni zatvor u trajanju od 30 dana zbog pokušaja teškog ubistva i dobrovoljnog odustanka i lažnog prijavljivanja kaznenog dela.

Bonus video:

39:50

USIJANJE 19.03.2022

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.