ĐUKANOVIĆ DAO MANDAT DRITANU ABAZOVIĆU!
Dritan Abazović, Foto: Printscreen/Youtube, Nemanja Nikolić

FORMIRANJE VLADE

ĐUKANOVIĆ DAO MANDAT DRITANU ABAZOVIĆU!

Predstavnici GP URA i njihovi politički partneri nedvosmisleno su me uverili da imaju parlamentarnu većinu za izbor 43. Vlade Crne Gore u Skupštini Crne Gore

Objavljeno:

Predsednik Crne Gore Milo Đukanović saopštio je da daje mandat za formiranje vlade lideru Građanskog pokreta (GP) URA Dritanu Abazoviću.

Đukanović i Abazović su se sastali ranije danas, saznaju "Vijesti", kada je predsednik Crne Gore obavestio potpredsednika Vlade da je završio konsultacije i da namerava da da mandat.

1 / 4 Foto: Profimedia

- Predstavnici GP URA i njihovi politički partneri nedvosmisleno su me uverili da imaju parlamentarnu većinu za izbor 43. Vlade Crne Gore u Skupštini Crne Gore. Stoga sam doneo odluku da mandat za formiranje Vlade poverim gospodinu Abazoviću, predsedniku GP URA. U uverenju da je u najboljem interesu Crne Gore da što pre dobije Vladu u punom kapacitetu njene funkcionalonsti, posebno zbog dodatnih bezbednosno- političkih izazova generisanih ratom u Ukrajini i njegovim refleksijom na stabilonst našeg regiona, očekujem da u kratkom roku Parlament Crne Gore održi sednicu i odluči o programu i sastavu Vlade na predlog mandatara - navodi se u saopštenju Đukanovića.

1 / 7 Foto: Profimedia

Bonus video:

00:51

Zorića čude potezi ruskih snaga OVDE BI MOGLA DA BUDE NOVA GRANICA?!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.