TRAGIČAN KRAJ POTRAGE ZA SRBINOM (72) KOD UVALE KRUČE: Telo na stenama pronašli ronioci!
Ilustracija, Foto: Vladimir Sporčić

tuga

TRAGIČAN KRAJ POTRAGE ZA SRBINOM (72) KOD UVALE KRUČE: Telo na stenama pronašli ronioci!

Iz Pomorsko operativog centra Uprave pomorske sigurnosti (UPSUL) su u petak veče oko 19.15 primili informaciju “da se jedan pecaroš predveče otisnuo na more u uvali Kruče kod Starog Ulcinja”

Objavljeno:

Telo Pavla Cibulskog (72) državljanina Srbije, pronađeno je u nedelju oko podne na stenama u blizini uvale Kruče, između Bara i Ulcinja.

On je u petak posle podne čamcem dužine tri metra isplovio iz uvale Kruče, a ubrzo nakon toga porodica je sa njim izgubila telefonski kontakt pa su obavestili nadležnje službe za traganje i spasavanje na moru.

Iz Pomorsko operativog centra Uprave pomorske sigurnosti (UPSUL) su u petak veče oko 19.15 primili informaciju “da se jedan pecaroš predveče otisnuo na more u uvali Kruče kod Starog Ulcinja”. Tog dana vremenski uslovi nisu bili povoljni, jer je duvao jak severo-istočni vetar koji je na momente dostizao udare i do 40 čvorova.

"Novostima" je potvrđeno da je Pavle Cibulski (72) isplovio u petak, a njegovo beživotno telo pronađeno je u nedelju. U prethodna dva dana potraga nije dala rezultate potvrdili su iz Pomorsko operativog centra Uprave pomorske sigurnosti (UPSUL).

Godinama Pavle je sa suprugom tokom svih 12 meseci žive u Kručama.

(Espreso/ Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.