STRAVIČAN SNIMAK IZ HERCEG NOVOG: Kakva OLUJČINA, AU! (VIDEO)
More, Foto: Printscreen/žFacebook/HERCEG NOVI GRADE OD SKALINA

nevreme

STRAVIČAN SNIMAK IZ HERCEG NOVOG: Kakva OLUJČINA, AU! (VIDEO)

Poplavljena su i neka parking mesta, ali na sreću većih oštećenja na automobilima nije bilo

Objavljeno: 17:22h

Obilnije padavine i snažan vetar pogodile su danas i Crnu Goru. Burno je bilo i u Herceg Novom u kom su zbog jakog vetra talasi dostigli visinu od nekoliko metara.

Naime, nevreme praćeno pljuskom pogodilo je crnogorsku luku zbog čega su talasi prebacili lukobran. Snimak poplavljenog šetališta i uzburkanog mora objavljen je u jednoj Fejsbuk grupi.

Na snimku se vide talasi visine nekoliko metara kako se lome uz samu obalu, prouzrukujući tom prilikom poplavu na šetalištu pored mora, iza kog se nalazi i veliki broj hotela i kuća.

Poplavljena su i neka parking mesta, ali na sreću većih oštećenja na automobilima nije bilo.

Mnoge su snimci uzburkanog mora i morske pene ostavili bez daha, pa svoje oduševljenje nisu krili u komentarima ispod spornog videa.

- Baš je bura, ali je prelepo, volim da vidim uzburkano more, divno volim da vidim more - samo su neki od komentara ispod videa.

Meteorolozi su za naredne dane najavili povremene pljuskove i grmljavinu u Crnoj Gori, naročito u zapadnim, jugozapadnim i centralnim predelima. Ponegde se očekuju umerene do obilne količine padavina, a vetar će uglavnom biti južnih smerova, mestimično umeren do jak.

Podsetimo, nalet lošeg vremena stigao je na Balkan, te je i u Srbiji na snazi crveni meteoalarm, dok je nevreme već napravilo haos u BiH.

Bonus video:

00:18

Goran Džonić

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.