SRBIN ORGANIZOVAO NAPAD: Sinđelić priznao krivicu za napad u Crnoj Gori
Foto: Reuters / Stevo Vasiljević

ISTINA NA VIDELU

SRBIN ORGANIZOVAO NAPAD: Sinđelić priznao krivicu za napad u Crnoj Gori

Sinđelić, koji se sumnjiči da je sa bivšim šefom srpske Žandarmerije Bratislavom Dikićem organizovao kriminalnu grupu koja je pripremala terorističke napade u Crnoj Gori, saslušan je u Istražnom zatvoru u Spužu.
Objavljeno: 12:02h

Državljanin Srbije Aleksandar Sinđelić priznao je crnogorskim istražiteljima da je okupio ljude, obezbedio im vojnu i policijsku opremu koja bi im poslužila da se 16. oktobra uveče što brže i sigurnije domognu zgrade Skupštine, piše podgorička "Pobjeda".

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Podgorički dnevnik piše, pozivajući se na svoja saznanja, da je Sinđelić do detalja istrazi ispričao kako su tekle pripreme za planiranje terorističkog napada, ko ga je angažovao i s kim je komunicirao iz Crne Gore prilikom operacije koja je trebalo da izazove krvoproliće u izbornoj noći, 16. oktobra. Sinđelić, koji se sumnjiči da je sa bivšim šefom srpske Žandarmerije Bratislavom Dikićem organizovao kriminalnu grupu koja je pripremala terorističke napade u Crnoj Gori, saslušan je u ponedeljak u Istražnom zatvoru u Spužu.

foto: Dado Đilas

Nije poznato, dodaje se, u koga je sve Sinđelić uperio prstom. On je pred istražiteljima priznao da je okupio ljude, obezbedio im vojnu i policijsku opremu koja bi im poslužila da se 16. oktobra uveče što brže i sigurnije domognu zgrade Skupštine.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.