SILOVAN MLADIĆ!? "Plakao sam. Sve je bolelo. Rekao mi je i da ću posle toga biti GEJ i da treba da nosim MINĐUŠE"!
Policija, Foto: Profimedia

PODGORICA

SILOVAN MLADIĆ!? "Plakao sam. Sve je bolelo. Rekao mi je i da ću posle toga biti GEJ i da treba da nosim MINĐUŠE"!

"Viši državni tužilac doneo je rešenje o pritvoru istražnog sudije", saopštila je policija.

Objavljeno:

Dvadesetjednogodišnji A. K. uhapšen je zbog sumnje da je pre nekoliko noći u Podgorici silovao tri godine mlađeg sugrađanina.

Ovo je "Vijestima" potvrđeno iz Policijske uprave, pojašnjavajući da je osumnjičeni za silovanje muškarca uz krivičnu prijavu priveden Višem državnom tužilaštvu.

"Viši državni tužilac doneo je rešenje o pritvoru istražnog sudije", saopštila je policija.

Šefica podgoričkog Višeg državnog tužilaštva Lepa Medenica odgovorila je da je pokrenut slučaj protiv A.K. za zločin - silovanje i da je „pod istragom“.

Tek odrasla osoba iz Podgorice, koja je sa majkom došla u redakciju "Vijesti", rekla je da ga je te večeri zaustavio A.K., dok je prolazio pored jednog od lokala u kampu u Vrelima Ribničkim.

„Ne živim u tom naselju, ali često idem kod rodbine koja tamo živi. Kad god vidim A.K. ili me udari ili baci nešto na mene. Te noći, pred sam mrak, vraćao sam se kući i kada sam prošao pored kafića u kampu, pozvao me je da sednem sa svojim društvom. Rekao sam mu da ne mogu i da moram da idem kući jer će moja majka biti zabrinuta gde sam. Naterali su me da sednem s njima, a zatim su mi ponudili da popijem pivo ili alkohol, što sam odbio. Svi su pili. Rekao sam im da moram da idem, a A.K. koji je znatno veći od mene, nije mi to dozvolio. Govorio mi je: 'Ti si mi najbolji prijatelj', a ja sam mu rekao da nisam, jer ga ni ne poznajem, osim što znam da me stalno udara kad prolazim i da želim da idem kući. Nisam hteo da ostanem sa njima, jer ne pijem i ne drogiram se “, rekao je 18-godišnjak.

Dodao je da je nakon pola sata uspeo da ode kući, ali da ga je krupniji, tetovirani muškarac pratio.

Rekao je da ga je pod prinudom odveo u napuštenu zgradu udaljenu oko dvesta metara od kafića i, držeći flašu u ruci, zapretio da ćuti dok mu skine odeću ...

Takođe je detaljno ispričao šta je preživeo te noći, na šta ga je navodno prisilio A. K., konačno mu zapretivši da će ga ponovo prebiti ako nekome ispriča šta se dogodilo:

"Plakao sam. Sve je bolelo. I sad me sve boli ... Rekao mi je i da ću posle toga biti isti kao on. Da treba da nosim naušnice i da budem gej ”, rekao je osamnaestogodišnjak.

Rekao je da je jedva krvav došao do kuće: "Odmah sam sve rekao majci, a ona je pozvala policiju."

Majka osamnaestogodišnjaka rekla je da je nikada neće zaboraviti te noći i da se plaši za sina i sebe.

„Znam da je u kampu uvek bilo problema i da se tamo sve događalo. Ta grupa je spremna na sve. Ne želim da bilo koje dete ikada više doživi ono što je moj sin doživeo te noći. Još uvek smo u strahu, da ne govorimo o traumama koje će nositi do kraja života. Takve osobe kao A.K. to nije mesto slobode “, rekla je ona.

Bonus video:

00:45

Espreso redakcija bira pobednika Zadruge 4!

(Espreso/Vijesti.me)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.