ISKLIZNULA LOKOMOTIVA PUTNIČKOG VOZA IZ BARA ZA BEOGRAD: Na sreću nema POVREĐENIH ni SMRTNIH ISHODA!
Lokomotiva, Foto: lokomotiva foto rina

NESREĆA

ISKLIZNULA LOKOMOTIVA PUTNIČKOG VOZA IZ BARA ZA BEOGRAD: Na sreću nema POVREĐENIH ni SMRTNIH ISHODA!

Lokomotiva je iskliznula sa jednom svojom osovinom, a železnički saobraćaj na ovom delu barske pruge trenutno je u prekidu

Objavljeno:

Danas, 9. septembra, u 15.33 sati, na barskoj pruzi između železničkih stanica Jablanica i Štrpci, iskliznula je lokomotiva putničkog voza koji je jutros u 9.00 sati krenuo iz Bara za Beograd.

Prilikom ovog iskliznuća nije bilo usmrćenih, ni povređenih lica. U vozu se nalazi 51 putnik, saopštila je Infrastruktura železnice Srbije.

Lokomotiva je iskliznula sa jednom svojom osovinom, a železnički saobraćaj na ovom delu barske pruge trenutno je u prekidu.

Na mesto iskliznuća u 16.38 minuta upućena je rezervna lokomotiva, koja voz treba da vrati u Priboj, odakle će železnička kompanija „Srbija Voz“ organizovati autobuski prevoz za putnike iz ovog voza.

Pomoćni voz „Infrastrukture železnice Srbije“ za otklanjanje posledica vanrednih događaja u najkraćem roku biće upućen na mesto iskliznuća, kako bi se što pre stvorili uslovi za ponovno uspostavljanje redovnog saobraćaja na ovom delu barske pruge.

Železnička komisija utvrdiće uzroke iskliznuća lokomotive.

Bonus video:

00:08

NA OVOM MESTU JE VOZ ODSEKAO OBE NOGE ŽENI (40): Nikom nije jasno kako je dospela tamo!

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.