Lideri i poslanici DF-a prisustvuju ustoličenju mitropolita Joanikija
Mitropolit Joankije, Foto: Printscreen

5. septembra na cetinju

Lideri i poslanici DF-a prisustvuju ustoličenju mitropolita Joanikija

Mandić je naveo da će oni prisustvovati i dočeku patrijarha srpskog Porfirija koji će biti organizovan 4. septembra u 18 sati u Hramu Hristovog vaskrsenja u Podgorici

Objavljeno:

Lideri i poslanici Demokratskog fronta (DF) prisustvovaće ustoličenju mitropolita crnogorsko-primorskog Joanikija 5. septembra na Cetinju, izjavio je jedan od lidera DF-a Andrija Mandić.

Mandić je naveo da će oni prisustvovati i dočeku patrijarha srpskog Porfirija koji će biti organizovan 4. septembra u 18 sati u Hramu Hristovog vaskrsenja u Podgorici.

- Dobili smo pozivnice, kao što je dobio i premijer Zdravko Krivokapić i smatram da nas je mitropolit zvao, jer očekuje da dođemo. Bićemo i na dočeku patrijarha Porfirija - rekao je za TV "Pink" Mandić, koji je i predsjednik Nove srpske demokratije.

Iz Mitropolije crnogorsko-primorske ranije je saopšteno da će mitropolit crnogorsko-primorski Joanikije biti ustoličen 5. septembra u Cetinjskom manastiru u prisustvu patrijarha srpskog Porfirija, ali bez ranije planiranog svenarodnog sabora u porti manastira.

Bonus video:

01:34

ESPRESO U POSETI NAJLEPŠEM MESTU U SRBIJI: Legenda kaže da je na dnu Krupajskog vrela sakriveno BLAGO!

(Espreso/Srna)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.