VAKCINISAO SE I MILO ĐUKANOVIĆ: Smatra da su vakcine najbolji izum MEDICINE!
Milo Đukanović, Foto: printscreen

VIRUS

VAKCINISAO SE I MILO ĐUKANOVIĆ: Smatra da su vakcine najbolji izum MEDICINE!

On kaže da su rešenja protiv korona virusa koja su dostupna vrlo jasna, a "na svima je da ih iskoristimo na najbolji mogući način

Objavljeno:

Predsednik Crne Gore Milo Đukanović vakcinisao se danas protiv korona virusa, objavljeno je na njegovom zvaničnom Tviter nalogu. Vakcinu je primila i Đukanovićeva supruga Lidija.

- Jedino se vakcinacijom i poštovanjem mera #DistancaRukeMaska možemo najbezbolnije nositi sa pandemijom koronavirusa. Sledeći preporuke lekara, supruga i ja smo se vakcinisali u Podgorici protiv kovida-19 - napisao je Đukanović na Tviteru.

On kaže da su rešenja protiv korona virusa koja su dostupna vrlo jasna, a "na svima je da ih iskoristimo na najbolji mogući način".

Vakcine su, rekao je Đukanović, najbolji izum moderne medicine.

- U značajnoj meri su učinkovite u zaštiti ljudi, smanjuju i gotovo eliminišu rizik od teških formi infekcije i njenih komplikacija, uključujući i skoro potpunu eliminaciju rizika smrtnog ishoda nakon infekcije kod onih koji su vakcinisani, što najbolje potvrđuje njihov procenat među novoobolelima.

On se još jednom zahvalio svim zdravstvenim radnicima, posebno onima koji su skoro dve godine u prvom redu borbe s koronom, kao i zdravstvenim radnicima koji nose proces vakcinacije.

- I da još jednom podelim svoja saosećanja sa svima koji su izgubili svoje najmilije od kovida-19 - napisao je Đukanović.

Bonus video:

01:26

DRŽAVLJANI SEVERNE MAKEDONIJE REVAKCINISANI U NIŠU: Preko 6.000 privrednika primilo drugu dozu AstraZeneke

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.