PALA GRUPA BLISKA ŠKALJARSKOM KLANU! Mesecima pratili sudiju, planirali likvidaciju funkcionera
Škaljarski klan, Foto: Daktilo

VELIKA AKCIJA POLICIJE U CG

PALA GRUPA BLISKA ŠKALJARSKOM KLANU! Mesecima pratili sudiju, planirali likvidaciju funkcionera

Velika akcija crnogorske policije!

Objavljeno:

Dvojica već u zatvoru zbog pokušaja likvidacije Radoja Zvicera u Ukrajini, a za još jednim članom kriminalne organizacije se intenzivno traga!

Velika akcija crnogorske policije!

Šest osoba uhapšeno je zbog sumnje da su bliski škaljarskom klanu, da su pratili sudiju specijalnog odeljenja i da su planirali fizičke napade i likvidaciju javnih funkcionera!

Prema pisanju portala "Vijesti", kriminalna grupa koja broji šest članova i prema operativnim podacima policije, bliska škaljarskom klanu, mesecima je navodno pratila kretanje sudije specijalnog odeljenja Biljane Uskoković, čekajući pogodan trenutak da je fizički napadne. Prema prvim informacijama, pretii su joj da će metalnom palicom da joj polome obe noge.

Policija ima dokaze i za planiranje ubistava crnogorskih funkcionera.

Većina članova kriminalne grupe uhapšena je danas po nalogu specijalnog tužioca Miroslava Turkovića, dok se neki od njih od - Baranin S.Đ. i E. T. nalaze u ukrajinskom zatvoru zbog optužbe da su u maju prošle godine pokušali da ubiju Radoja Zvicera, koji slovi za jednog od vođa kavačkog klana.

Policija je danas uhapsila Danilovgrađanina M.B, Podgoričane Z. P. i D. B, N. K. iz Berana, s prebivalištem u Baru, A. R. i S. M, dok je Kotoranin D.D u bekstvu i za njim se intezivno traga.

Sudija Uskoković je bila meta ove kriminalne grupe upravo zbog činjenice da sudi S. Đ. i njegovoj kriminalnoj grupi zbog ubistva Baranina Jovana Klisića i ranjavanje Velizara Gardaševića prvog dana novembra 2019.godine.

Prikupljeni operativni podaci pokazuju da je praćena kako po Podgorici tako i Kotoru, gde inače živi. Upravo to je bio razlog da joj se pre nekoliko mesci dodeli i policijska zaštita.

Dokazi do kojih su došli crnogorski istražitelji, pokazuju da je ova kriminalna grupa planirala likvidaciju glavnog specijalnog tužioca Milivoja Katnića, specijalnog tužioca Saše Čađenovića, bivšeg pomoćnika direktora policije Zorana Lazovića, zatim njegovog sina Petra, inače službenika Agencije za nacionalnu bezbednost.

Bonus video:

ESPRESO U POSETI NAJLEPŠEM MESTU U SRBIJI: Legenda kaže da je na dnu Krupajskog vrela sakriveno BLAGO!
01:34

ESPRESO U POSETI NAJLEPŠEM MESTU U SRBIJI: Legenda kaže da je na dnu Krupajskog vrela sakriveno BLAGO!

(Espreso/Vijesti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media