SVIH PET OSOBA SPASENO JE KOD NIKŠIĆA: GSS i MUP uspešno odradili posao, jedna osoba je POVREĐENA
Policija, Foto: Dragan Kadić

rešeno

SVIH PET OSOBA SPASENO JE KOD NIKŠIĆA: GSS i MUP uspešno odradili posao, jedna osoba je POVREĐENA

Naime, pet crnogorskih državljana Radivoje M. (65), Miljan M. (62), Branislav M. (57), Petar M. (22) i Marko M. (24) izgubilo se danas na pomenutom lokalitetu, a prema nepotpunim informacijama jedan je lakše povređen

Objavljeno: 21:24h

Pripadnici Gorske službe spašavanja Crne Gore i Aviohelikopterske jedinice MUP-a uspešno su završili spasilačku akciju u reonu planine Njegoš kod Nikšića.

Naime, pet crnogorskih državljana Radivoje M. (65), Miljan M. (62), Branislav M. (57), Petar M. (22) i Marko M. (24) izgubilo se danas na pomenutom lokalitetu, a prema nepotpunim informacijama jedan je lakše povređen, pišu Novosti.

Ranije je javljeno da je u rejonu između Golije i Banjana, gde je aktivno više požara, nestalo je pet osoba. Kako je TVCG saopšteno iz Službe zaštite i spašavanja Nikšić, oni su isrpljeni i dezorijentisani.

U Nikšiću, inače, divljaju požari, a trenutno su aktivni požari na Granicama, Bršnu, Buavicama, Kučkom brdu, Planiniku, Trepči, Njegošu, Vraćenovićima, Pustom liscu, Sedlima, piše RTCG.

Bonus video:

02:05

BORBA SA VATRENOM STIHIJOM NA MORKOJ GORI I DALJE TRAJE: 132 vatrogasca i 4 helikoptera gase požar, a problem je OVO (VIDEO)

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.