TUKLI GA PRED TRUDNOM SUPRUGOM I DECOM! Muškarac iz Podgorice napadnu usred dana na pumpi! (UZNEMIRUJUČI VIDEO)
Napad, Foto: Print Screen Youtube

JEZIVO

TUKLI GA PRED TRUDNOM SUPRUGOM I DECOM! Muškarac iz Podgorice napadnu usred dana na pumpi! (UZNEMIRUJUČI VIDEO)

Iz Uprave policije je ranije saopšteno da će utvrditi sve činjenice i okolnosti i na osnovu toga će dalje postupiti u odnosu na sami incident i na eventualno prisustvo službenika i njihovu odgovornost

Objavljeno:

Sagovornik blizak napadnutom muškarcu ispričao je juče da je I.M. prilikom povratka sa Ivanovih korita, dok je prolazio kroz Cetinje doživeo provokacije i da je nekoliko osoba pljuvalo ka njegovim kolima.

Na internetu je objavljen snimak incidenta u kojem je podgorički biznismen I. M. juče fizički napadnut na izlazu iz Cetinja, nakon što se sa suprugom i decom vraćao u glavni grad.

Iz Uprave policije ranije je rečeno da su policijski službenici identifikovali počinioce, da je obavešteno nadležno tužilaštvo i da se preduzimaju dalje radnje i mere radi utvrđivanja svih okolnosti događaja.

Sagovornik blizak napadnutom muškarcu ispričao je juče da je I. M. prilikom povratka sa Ivanovih korita, dok je prolazio kroz Cetinje doživeo provokacije i da je nekoliko osoba pljuvalo put njegovog automobila.

- Na izlazu iz grada, kod benzinske pumpe, preprečili su im put automobilima i izudarali ga pred trudnom suprugom i decom. Napali su i momke koji su bili u automobilu iza njegovog - tvrdi sagovornik.

Iz Uprave policije je ranije saopšteno da će utvrditi sve činjenice i okolnosti i na osnovu toga će dalje postupiti u odnosu na sami incident i na eventualno prisustvo službenika i njihovu odgovornost.

(Espreso/Vijesti.me)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.