OTKRIVEN DO SADA NAJVEĆI ZASAD MARIHUANE U CRNOJ GORI: Policija oduzela skoro 3.700 stabiljka (FOTO)
Zasad marihuane, Foto: Policijska uprava Crne Gore

7 plantaža

OTKRIVEN DO SADA NAJVEĆI ZASAD MARIHUANE U CRNOJ GORI: Policija oduzela skoro 3.700 stabiljka (FOTO)

Pretresom porodične kuće pronađena je veća količina opojne droge marihuana koja je već bila spremna za prodaju kao i lovački karabin sa dva komada municije

Objavljeno:

Do sada najveći zasad marihuane otkriven je u Crnoj Gori. Pripadnici policije oduzeli skoro 3.700 stabljika marihuane.

Danas je policija lišila slobode M.G. (34) iz Podgorice zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćene proizvodnje, držanje i stavljenje u promet opojnih droga i krivično delo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

- Višenedeljna akcija Dvogled uspešno je realizovana danas nakon što je podgorička policija utvrdila činjenično stanje na terenu i inicirala naredbu za pretres porodične kuće i imanja osumnjičenog u naselju Rvaši u opštini Cetinje - piše u saopštenju policije.

U saopštenju se dodaje da je dolaskom na imanje prijavljenog zatečeno sedam većih plantaža na kojima su pronađeni zasadi 3.346 stabljika veličine do dva metra i 347 saksija sa zasadima marihuane.

1 / 4 Foto: Policijska uprava Crne Gore

- Preradom i prodajom navedene biljne materije osumnjičeni bi dobio višemilionski iznos novca čime je sprečeno da navedena droga bude krijumčarena kako na teritoriji Crne Gore tako i prema zemljama regiona - rečeno je u saopštenju.

Pretresom porodične kuće pronađena je veća količina opojne droge marihuana koja je već bila spremna za prodaju kao i lovački karabin sa dva komada municije.

- Službenici Centra bezbednosti Podgorica svakodnevno tokom svog rada na terenu sprovode aktivnosti u cilju sprečavanja prodaje i proizvodnje opojne droge i tokom jula 2021. godine ovo je treća zaplena sa takozvanih plantaža i tom prilikom su procesuirane četiri osobe osumnjičene da su uzgajale marihuanu na svojim porodičnim imanjima - piše u saopštenju policije.

Bonus video:

01:58

EKSKLUZIVNO ZA ESPRESO: Đanluka Vaki!!

(Espreso/Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.