CRNOGORSKI POP IZNEO GNUSNE OPTUŽBE NA RAČUN LEKARA IZ KOTORA: Razlog koji navodi je UŽASAN!
Sveštenik, ilustraciuja, Foto: Printscreen/Facebook

mora i da dokaže

CRNOGORSKI POP IZNEO GNUSNE OPTUŽBE NA RAČUN LEKARA IZ KOTORA: Razlog koji navodi je UŽASAN!

U nedelju je, kaže, u mantiji i sa kamilavkom na kojoj je grb Crne Gore, pošao u da potraži pomoć, jer je prethodne noći imao bolove u uhu

Objavljeno:

Sveštenik nekanonske Crnogorske pravoslavne crkve Milo Mihajlović optužio je doktora Milovana Radosavljevića iz Opšte bolnice Kotor da je odbio da mu pruži medicinsku pomoć samo ato što je, kako kaže, "crnogorski pop".

U nedelju je, kaže, u mantiji i sa kamilavkom na kojoj je grb Crne Gore, pošao u da potraži pomoć, jer je prethodne noći imao bolove u uhu.

U holu je sreo doktora Milovana Radosavljevića, koji je prošao pored njega i ušao u jednu malu mračnu kancelariju.

- Prišao mi je jedan momak, za koga pretpostavljam da je medicinski tehničar. Pitao sam ga imaju li dežurnog otorinolaringologa da mi pregleda uvo. Rekao mi je da retko kad i radnim danima imaju otorinolaringologa. Uputio me da sutra pođem u Dom zdravlja i rekao mi da mi danas mogu dati samo neki lek protiv bolova", tvrdi sveštenik.

Zatim je, kaže, taj momak ušao kod doktora Radosavljevića da mu objasni njegov problem, a pošto su vrata ostala otvorena čuo je doktora koji je, kako tvrdi, rekao: "Neka pođe na Cetinje, gde su njihove sve svetinje!.

Začudio se, kaže, takvom odgovoru, pa je doktora pitao da li je takav stav prema njemu zato što je "crnogorski pop", a doktor mu je odgovorio:" Ne, ne, ne, Ništa sa vama".

Tvrdi i da je jedna medicinska šestra pokušala da opravda doktora, a on joj je, kaže, rekao: " Ako me boli uvo, nisam gluv. Tako da sam sve dobro čuo i razumeo", preneo je podgorički portal CdM.

(Espreso / Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.