ZDRAVKO KRIVOKAPIĆ: Oni misle da sam TASTER-PREMIJER!
Zdravko Krivokapić, Foto: Profimedia

PREMIJER CRNE GORE

ZDRAVKO KRIVOKAPIĆ: Oni misle da sam TASTER-PREMIJER!

Današnja sednica Odbora za bezbednost nije održana, jer je predsednik tog parlamentarnog tela Milan Knežević nije ni sazvao

Objavljeno:

Premijer Zdravko Krivokapić izjavio je danas da je bio obavezan da dođe na sednicu Odbora za bezbednost u vezi izbora direktora Agencije za nacionalnu bezbednost, a izostanak sa prethodne na kojoj je trebalo da bude saslušan u vezi šverca cigareta kaže da on nije "taster-premijer".

Današnja sednica Odbora za bezbednost nije održana, jer je predsednik tog parlamentarnog tela Milan Knežević nije ni sazvao.

Knežević je, naime, izjavio juče da je obavestio predsednika Skupštine Aleksu Bečića da neće sazvati sednicu, zbog, kako je rekao, ignorantskog odnosa premijera prema kontrolnoj ulozi Odbora i Skupštine i njegovog neodazivanja na kontrolno saslušanje 2. juna.

Današnja sednica nije održana jer nisu došli poslanici Demokratskog fronta.

"Moja je obaveza bila da se pojavim na sednici Odbora kao predlagač za predlog koji je vezan za izbor direktora ANB-a", rekao je premijer nakon neodržane sednice, preneli su podgorički mediji.

Upitan zašto se nije pojavio na prethodnoj sednici, na kojoj je bilo planirano njegovo kontrolno saslušanje u vezi šverca cigareta, kazao da je "nedostojno da neko proziva premijera na taj način".

"Ja kao premijer ne mogu da budem toliko neodgovran i da na svaku priču rekla kazala skačem, i u tom vremenu sam imao odbor za jednu možda najznačajniju proslavu koja se dešava ove godine u Crnoj Gori, a to je 50 godina od osnivanja CANU-a", pravdao se premijer i dodao: "Oni misle da sam ja na tasteru, kliknu me-dođem, i treba da mi sude za nešto što u životu nikad ne bi pomislio a ne učinio".

Bonus video:

00:55

ESPRESO ANKETA: Da li često posećujete muzeje?

(Espreso/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.