OVO SVET NIJE VIDEO, KAKVA LJUDINA! Legendarni srpski bokser POKLANJA BUBREG sugrađanki Radmili Raičević!
Ratko Drašković, Foto: Screenshot/YouTube/Radio Televizija Budva

prelepo

OVO SVET NIJE VIDEO, KAKVA LJUDINA! Legendarni srpski bokser POKLANJA BUBREG sugrađanki Radmili Raičević!

Drašković je novinarima kazao da je donaciju ponudio pre šest godina i da se čekalo da nalazi budu kompatibilni sa nalazima osobe kojoj je transplantacija neophodna

Objavljeno: 07:41h

Posle 3 godine dijalize Nikšićanka Radmila Raičević (41) dobila je novu nadu za život. Njen sugrađanin, profesionalni bokser Ratko Drašković doniraće joj bubreg, a svi neophodni pregledi i tipizacija obavljeni su već pre godinu i po.

Drašković je novinarima kazao da je donaciju ponudio pre šest godina i da se čekalo da nalazi budu kompatibilni sa nalazima osobe kojoj je transplantacija neophodna.

- Kada su mi iz nikšićke bolnice javili da ću možda moći da pomognem Radmili bio sam srećan. Do tada je nisam poznavao i obavili bismo to i onoga trenutka kada je urađena tipizacija, ali nas je epidemija u tome sprečila. Nije mi cilj da javnost zna šta hoću da uradim, niti sam želeo da se ovo objelodanjuje, ali je Radmili potrebna novčana pomoć da bi se operacija obavila, pa molim sve privrednike i ljude koji su u mogućnosti da joj pomognu – istakao je Drašković.

Transplantacija će biti obavljena u turskoj klinici "Acibaden", a troškovi operacije i lečenja koštali bi oko 50.000 eura što Radmila niti njena porodica mogu da obezbede.

- Nalazi su potvrdili da mogu imati život bez dijalize, a to će mi omogućiti Ratko Drašković, za kojeg nemam reči kojim bih mu zahvalila. Imam nadu da ću ponovo imati iole normalan život, ali mi je neophodna i pomoć da se troškovi operacije i lečenja plate – kazala je Raičevićeva.

Novac se može uplaćivati na žiro račun kod Adiko banke, a broj je 555000900332678870. Kod iste banke otvoren je i devizni račun ME25555000900332680713, na koji se takođe sredstva mogu uplaćivati.

Bonus video:

00:05

ANA KORAĆ OBJAVILA SNIMAK SA DEČKOM?! Starleta se oglasila iz Dubaija: Drže se za ruke, sve puca od romantike!

(Espreso/dan.co.me)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.