KRIVOKAPIĆ NASTAVLJA ŽUSTRO: U poslednjih 15 godina Crna Gora je postala privatna država!
Premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić, Foto: Profimedia

CRNA GORA

KRIVOKAPIĆ NASTAVLJA ŽUSTRO: U poslednjih 15 godina Crna Gora je postala privatna država!

- Nezavisnost u ovih 15 godina je egal privatnosti, stvorena je privatna država, podređena pojedincima, partijskim članovima, rođačko-kumovskim relacijama i sve je pravljeno u dilu jedne mreže koja i danas funkcioniše, konstatovao je Krivokapić

Objavljeno:

Premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić je danas govoreći na panel diskusiji na temu “Kuda ide Crna Gora” kazao da je Crna Gora u poslednjih 15 godina postala privatna država.

- Nezavisnost u ovih 15 godina je egal privatnosti, stvorena je privatna država, podređena pojedincima, partijskim članovima, rođačko-kumovskim relacijama i sve je pravljeno u dilu jedne mreže koja i danas funkcioniše, konstatovao je Krivokapić.

Istakao je da se ovoj Vladi prigovara netransparentnost i kazao da svakako može bolje, ali da ne može biti sve potpuno transparentno jer su na vlasti tek pet mjeseci.

- Imamo za cilj prosperitet Crne Gore. Ne može preko noći u ovakvoj krizi da se osjeti boljitak, ali za dvije godine Crna Gora će imati u kasi najmanje milijardu evra. Ako je to malo, recite ko je bolje uradio. Pustite nas da radimo, to je preduslov da ostvarimo cilj, kazao je on.

Rekao je da se svakodnevno plasira mnogo provokativnih laži usmjerenih ka Vladi.

- Ne možemo promijeniti vladavinu prava bez promjena u pravosuđu, dodao je.

Pripejd patriotizam koji je u Crnoj Gori toliko izdašan bi nas odveo u ove sukobe koji su evidentni, rekao je on.

U Rektoratu Univerziteta Crne Gore organizovana je prva panel diskusija ''Kuda ide Crna Gora: vladavina prava i antikorupcija'', u organizaciji predsjednika Vlade Crne Gore i predsjedavajućeg Savjeta za vladavinu prava, Zdravka Krivokapića.

Pitanja učesnicima postavljaju studenti Univerziteta Crne Gore.

U diskusiji će, kako je najavljeno, učestvovati i potpredsjednik Vlade Dritan Abazović, redovni profesor Pravnog fakulteta Univerziteta Crne Gore Milan Popović, kao i član Nacionalnog savjeta za borbu protiv korupcije na visokom nivou Stevo Muk.

Bonus video:

00:19

NI TRAGA OD LUNE I MARKA: Poranili i uvalili Anabeli da im čuva kuče!

(Espreso/Sputniknews.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.