DOBRE VESTI IZ ELEKTROPRIVREDE CG: Ovoj grupi građana će naredna tri računa za struju biti umanjena za 40 posto!
Strujomer, Foto: Profimedia

UMANJENJE RAČUNA

DOBRE VESTI IZ ELEKTROPRIVREDE CG: Ovoj grupi građana će naredna tri računa za struju biti umanjena za 40 posto!

Postupajući po odluci Vlade, Elektroprivreda će ove popuste obračunati na osnovu spiskova koje će dobiti od Fonda PIO i Zavoda za zapošljavanje jer u svojoj bazi podataka nema evidenciju o statusu svojih potrošača

Objavljeno:

Penzionerima koji imaju mesečna primanja ispod 222 evra i nezaposlenima sa evidencije Zavoda za zapošljavanje u naredna tri meseca računi će biti umanjeni za 40 odsto.

Postupajući po odluci Vlade, Elektroprivreda će ove popuste obračunati na osnovu spiskova koje će dobiti od Fonda PIO i Zavoda za zapošljavanje jer u svojoj bazi podataka nema evidenciju o statusu svojih potrošača.

O preciznom broju subvencionisanih računa za električnu energiju obavestiće javnost nakon što Fond PIO i ZZZCG dostave tačan broj lica sa evidencija na koja se odnose mere Vlade Crne Gore za II kvartal.

- Imajući u vidu javno dostupne podatke, okvirno se može govoriti o preko 100.000 građana koji će biti obuhvaćeni kada se uzmu u obzir i članovi domaćinstava. Naravno, uslov ostvarivanja subvencije je da su penzioneri koji imaju primanja ispod 222 eura i nezaposleni sa evidencije ZZZCG vlasnici brojila. Kada naše službe obrade dobijene podatke, imaćemo tačan broj domaćinstava koji će biti korisnici ovih prava u naredna tri meseca - naveli su iz Elektroprivrede Crne Gore.

Bonus video:

01:14

TEHNIKA FARBANJA JAJA ZA KOJU NISTE ČULI: Brzo je i lako, a imaćete UNIKATNA USKRŠNJA JAJA

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.