ODLOŽENO! Saslušanje Dritana Abazovića pomereno za sutra
Dritan Abazović, Foto: Printscreen

SPECIJALNO DRŽAVNO TUŽILAŠTVO

ODLOŽENO! Saslušanje Dritana Abazovića pomereno za sutra

SDT je ranije saopštilo da proveravaju i tvrdnje Krivokapića o umešanosti Veljovića i tvrdnje da su protesti izazvani spregom organizovanog kriminala i politike

Objavljeno:

Saslušanje potpredsednika crnogorske vlade u Dritana Abazovića u Specijalnom državnom tužilaštvu zbog tvrdnji da je bivši direktor Uprave policije Veselin Veljović povezan sa nedavno održanim protestima u Bogetiću, kod Nikšića, odloženo je za sutra.

Abazović je trebalo da bude saslušan danas, ali nije jer je učestvovao na debati o Nacrtu izmena zakona o Državnom tužilaštvu.

Abazović je, a prethodno je to tvrdio i premijer Zdravko Krivokapić, u intervjuu za TV Vijesti nedavno rekao da imaju operativna saznanja da je Veljović, aktuelni savetnik predsednika Mila Đukanovića, povezan sa protestima u Bogetiću, kao i da su u te proteste uključene još četiri osobe, bivši i aktuelni pripadnici Uprave policije i SAJ-a.

SDT je ranije saopštilo da proveravaju i tvrdnje Krivokapića o umešanosti Veljovića i tvrdnje da su protesti izazvani spregom organizovanog kriminala i politike.

Veljović je tvrdnje Krivokapića odbacio, ali je istovremeno podržao proteste.

Bonus video:

03:11

ESPRESO NA LICU MESTA: OTIŠLI SMO NA SMETLIŠTE U STUDENJAKU KOJE SU NAPRAVILI KORONA-STUDENTI!

(Espreso/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.