VOJSKA SE UKLJUČUJE U POTRAGU ZA DEVOJČICOM: Ako ste je videli, ODMAH zovite policiju !
Kjara, Foto: Printscreen Facebook

nestanak

VOJSKA SE UKLJUČUJE U POTRAGU ZA DEVOJČICOM: Ako ste je videli, ODMAH zovite policiju !

Kjara je sa svojim psom nestala juče oko 14 sati, a nedugo potom započela je potraga u koju je, pored svih raspoloživih službi opština Kotor i Tivat, uključen i veliki broj građana

Objavljeno:

Komandant Službe zaštite i spašavanja Opštine Kotor, Maksim Mandić,rekao je za Radio Tivat da akcija potrage za Kjarom traje bez prestanka, te da će, ukoliko sa raspoloživim sredstvima dve opštine i Uprave policije djevojčica ne bude pronađena tokom dana, uključiti i Vojsku Crne Gore i međunarodne partnere.

Kjara je sa svojim psom nestala juče oko 14 sati, a nedugo potom započela je potraga u koju je, pored svih raspoloživih službi opština Kotor i Tivat, uključen i veliki broj građana.

„Zahvaljujem se svima koji su odlučni da nam pruže pomoć, te se izvinjavam onima koje trenutno ne možemo uključiti. Na terenu je dovoljno volontera, mi nastavljamo potragu. Uključile su se sve lokalne službe Tivta i Kotora, podršku nam je pružila i Uprava pomorske sigurnosti sa termovizualnim kamerama, Uprava policije treba da nam se pridruži sa psima tragačima,“ kaže Mandić.

Na pitanje koji je rok za aktiviranje Vojske CG i međunarodnih partnera, s obzirom na već proteklo vreme i nepovoljne vremenske prilike, Mandić kaže da će, ukoliko ne urodi plodom, potraga do kraja dana biti podignuta na nacionalni nivo. Osim toga, već je ostvaren kontakt sa partnerima iz susedne Hrvatske, koji su spremni da na poziv priteknu u pomoć.

Bonus video:

03:11

ESPRESO NA LICU MESTA: OTIŠLI SMO NA SMETLIŠTE U STUDENJAKU KOJE SU NAPRAVILI KORONA-STUDENTI!

(Espreso / RadioTivat)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.