KRIVOKAPIĆ I ĐUKANOVIĆ OČI U OČI! Premijer je odbio da kaže o čemu su razgovarali, ali je otkrio detalj sa sastanka
Krivokapić i Đukanović, Foto: Printscreen/Youtube

pažnja

KRIVOKAPIĆ I ĐUKANOVIĆ OČI U OČI! Premijer je odbio da kaže o čemu su razgovarali, ali je otkrio detalj sa sastanka

Knežević je rekao i da Krivokapić odbio da kaže o čemu je sa Djukanovićem razgovarao, već, kazao je, odmah ljutito napustio sastanak.

Objavljeno:

Premijer Zdravko Krivokapić potvrdio je da se pre današnjeg sastanka sa liderima stranaka parlamentarne većine sastao sa predsednikom Crne Gore i liderom DPS-a Milom Đukanovićem, ali je odbio da kaže i o čemu su razgovarali, izjavio je danas jedan od lidera vladajućeg Demokratskog fronta Milan Knežević.

Knežević je o rekao novinarima nakon sastanka premijera sa liderima parlamentarne većine, koji je održan u zgradi Vladeda je Krivokapića pitao za susret sa Đukanovićem, nakon što je, prema prema Kneževićevim navodima, premijer potpredsednika vlade Dritana Abazovića, ministra Vladimira Leposavića i njega optužio da ruše vladu.

Knežević je rekao i da Krivokapić odbio da kaže o čemu je sa Đukanovićem razgovarao, već, kazao je, odmah ljutito napustio sastanak.

Knežević je novinarima rekao da je tome prethodila Krivokapićeva optužba na račun njega, Abazovića i Leposavića da kuju žaveru protiv premijera i vlade, kao i da on ima o tome informacije.

"Pozvao se na moju Tviter fotografiju i objavu od 4. januara gde sam razgovarao sa Abazovićem o mogućnosti prevazilaženja krize u crnogorskom pravosuđu i saopštio da poseduje brojne informacije o toj zaveri. Na moje insistiranje da kaže kakve informacije poseduje, on je odbijao pa sam ga pitao da li se on danas sreo sa Milom Đukanovićem", rekao je Knežević.

Ispričao je i da su nakon njegovog pitanja o čemu je razgovarao sa Đukanovićem premijer i on ušli u verbalnu raspravu, a onda je Krivokapić ljutito napustio sastanak.

Lider Nove Andrija Mandić nakon sastanka je kazao da nije napravljen pomak u odnosu na krizu.

Poručili su, kako je rekao, premijeru da Demokratski front neće glasati za razrešenje ministra pravde, manjinskih i ljudskih prava Vladimira Leposavića.

Mandić je kazao da su pozvali Krivokapića "da nađe zajednički jezik sa Leposavićem i da se kriza u vladi prevaziđe".

"Nažalost, premijer nije prihvatio predlog", dodao je Mandić.

Inače kako je saopštilo Ministarstvo odbrane Crne Gore danas je u Vili Gorica održan sastanak Savjet za odbranu i bezbjednost kome su su prisustvovali ministarka odbrane Olivere Injac, predsjednik Crne Gore Milo Đukanović, predsjednik Skupštine Aleksa Bečić i premijer Zdravkom Krivokapićem,a povod sjednice je bio"rješavanja važnih pitanja za funkcionisanje Ministarstva odbrane i Vojske Crne Gore"

(Espreso/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.