POLITIČKA PROSTITUCIJA! MEDOJEVIĆ SE ŽESTOKO OBRUŠIO NA KRIVOKAPIĆA: Svašta mu je poručio!
Nebojša Medojević, Foto: printscreen

PREDSEDNIK POKRETA ZA PROMENE

POLITIČKA PROSTITUCIJA! MEDOJEVIĆ SE ŽESTOKO OBRUŠIO NA KRIVOKAPIĆA: Svašta mu je poručio!

"Mi moramo zaštititi izbornu volju građana koji su glasali za demontažu komunističko-lopovskog režima Đukanovića", piše Medojević

Objavljeno: 16:51h

Predsednik Pokreta za promene (PzP) i jedan od lidera vladajućeg DF-a Nebojša Medojević poručio je danas da je traženje saveznika u DPS-u Mila Đukanovića za smenu ministra Vladimira Leposavića, kako je naveo, "politička prostitucija".

"Ova vlada je od osnivanja rezervna vlada DPS i ima dva cilja - sačuvati DPS i uništiti DF. Vlada je plod protivprirodnog političkog bluda vlasnika Vijesti i nekih sveštenika MCP koji su predložili Krivokapića za premijera i ucenili DF", napisao je Medojević na svom fejsbuk profilu.

POLITICKA PROSTITUCIJA Ova Vlada je od osnivanja rezervna Vlada DPS i ima dva cilja- sacuvati DPS i unistiti DF. Vlada...

Posted by Nebojsa Medojevic on Уторак, 06. април 2021.

Kada, kako kaže, razjasnimo ulogu ambasadora SAD za verske slobode Sema Braunbeka i agenta Stevana Simijanovića u formiranju ove "Frankeštajn vlade", biće stvari jasnije.

"Vlasnici Vijesti već više godina rade sa Duškom Markovićem i Milicom Pejanović Đurišić na njihovom izlasku iz DPS i formiranju nove stranke, koja bi onda ušla u politički savez sa tzv. građanistima iz URE, Demokrata, SDP, SD, partijama manjina", piše Medojević.

Ukazuje da izlazak Markovića iz DPS-a ne ide tako lako jer i Đukanović ima na tone kompromitujućeg materijala za bivšeg premijera, a u vezi, kako tvrdi, šverca cigareta. "Ako DPS glasa za smenu Leposavića, i za izbor novog ministra pravde, to će značiti prekompoziciju većine i vlada gubi svoj legitimitet", naveo je Medojević, koji je najavio da ni PzP poslanici neće glasati za smenu ministra pravde.

To bi, kaže Medojević, bio svojevrsni državni udar i DF bi morao da ima spreman jasan i oštar odgovor.

"Mi moramo zaštititi izbornu volju građana koji su glasali za demontažu komunističko-lopovskog režima Đukanovića", piše Medojević.

Neodrživa je, ukazuje, vlada koja ima jednu većinu za izbor vlade i ministara, a drugu većinu za razrešenje i izbor novog ministra pravde.

To je, ističe, "politička prostitucija"

(Espreso/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.