HAOS NA CETINJU! PROTEST GRAĐANA TOKOM PREMIJERSKOG SATA KRIVOKAPIĆA: Gađali političare flašama (FOTO/VIDEO)
Postavljena zaštitna ograda prilazime Skupštine, Foto: Printscreen/Instagram

POLICIJA BLOKIRALA ULICE

HAOS NA CETINJU! PROTEST GRAĐANA TOKOM PREMIJERSKOG SATA KRIVOKAPIĆA: Gađali političare flašama (FOTO/VIDEO)

Građani se okupljaju na Studentskom trgu, kako bi poručili da članovi nove Vlade nisu dobrodošli u crnogorskoj prestonici

Objavljeno:

Uoči održavanja posebne sednice Skupštine Crne Gore na čijem dnevnom redu je premijerski sat, policija je blokirala ulice na Cetinju. Predsednik Vlade Zdravko Krivokapić treba da odgovara na pitanja poslanika.

Postavljena je zaštitna ograda prilazima Skupštine Prestonice. Cetinje je ukrašeno zastavama sa likom raspopa Antonija Abramovića, koga svojataju kao „obnovitelja“ Crnogorske pravoslavne crkve.

Građani se okupljaju na Studentskom trgu, kako bi poručili da članovi nove Vlade nisu dobrodošli u crnogorskoj prestonici.

Ovacije su doživeli Draginja Vuksanović Stanković (SDP), supruga tužioca Ivice Stankovića, poslanici partije Mila Đukanovića, dok je za Ivanom Brajovićem poletela flaša! Okupljeni skandiraju ime Slavka Perovića bivšg lidera Liberalnog saveza.

Policija obezbeđuje prilaz premijeru Zdravku Krivokapiću, šefu parlamenta Aleksi Bečiću, kao i poslanicima parlamentarne većine.

Bonus video:

02:34

BUĐENJE KULTUROM: Natalija Živančević

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.