BRUTALNA MASOVNA TUČA U DVORIŠTU ŠKOLE! Maloletnik uhapšen zbog sumnje da je nožem pokušao da ubije mladića (VIDEO)
Crnogorski mediji objavili su snimak na kom se vidi masovni obračun mladića u dvorištu osnovne škole, Foto: Printscreen

haos

BRUTALNA MASOVNA TUČA U DVORIŠTU ŠKOLE! Maloletnik uhapšen zbog sumnje da je nožem pokušao da ubije mladića (VIDEO)

Protiv T. M. je podneta krivična prijava i on će biti sproveden na dalje postupanje nadležnom Višem državnom tužilaštvu u Podgorici

Objavljeno:

Maloletnji T. M. (16) uhapšen je zbog sumnje da je, kako je saopšteno iz crnogorske Uprave policije, pokušao da ubije osamnaestogodišnjeg Srđana Gazivodu u masovnoj tuči u Podgorici.

"Sumnja se da je T. M. (16) izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju na način što je 22. februara oko 20 časova u dvorišnom delu jedne osnovne škole u Podgorici tokom trajanja fizičkog obračuna između više lica, upotrebom noža nanio povredu G. S. u predelu leve strane leđa", saopšteno je iz Uprave policje.

Protiv T. M. je podneta krivična prijava i on će biti sproveden na dalje postupanje nadležnom Višem državnom tužilaštvu u Podgorici u zakonskom roku.

Takođe, postupajući po predmetnom događaju, službenici kriminalističke policije Centra bezbednosti Podgorica su obezbedili materijalne dokaze i identifikovali 19 učesnika ovog fizičkog obračuna, od kojih su njih 12 maloletna lica, saopšteno je iz policije.

Crnogorski mediji objavili su snimak na kom se vidi masovni obračun mladića u dvorištu osnovne škole.

Bonus video:

04:32

BRZE VESTI 13.03.2021. 11:55

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.