Uhapšen taksista manijak iz Budve: Pokrao i napastvovao pijanu turistkinju!
Foto: Dragan Kadić

Jezivo

Uhapšen taksista manijak iz Budve: Pokrao i napastvovao pijanu turistkinju!

Turistkinja je u alkoholisanom stanju ušla u taksi kako bi je taksista prevezao do hotela u Budvi, ali kada joj je rekao koliko košta vožnja, ona je odbila da plati
Objavljeno: 15:52h

Istražni sudija Osnovnog suda u Kotoru, Špiro Pavićević saslušao je sinoć Nikšićanina M.V. (28), budvanskog taksistu kome se na teret stavlja krivično delo teška krađa i nedozvoljena polna radnja.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Pavićević je potvrdio da je saslušao osumnjičenog u prisustvu branioca i da je prihvatio predlog tužioca i osumnjičenom odredio pritvor do 30 dana. M.V. je danas upućen u zatvor u Spužu.

foto: Dragan Kadić

On se sumnjiči da je pre dve noći napastvovao 24-godišnju turistkinju iz Novog Zelanda, koja se vraćala iz noćnog provoda. Ona je u alkoholisanom stanju ušla u taksi kako bi je taksista prevezao do hotela u Budvi, ali kada joj je rekao koliko košta vožnja, ona je odbila da plati.

Tada joj je on predložio da se račun izmiri "na drugi način" i krenuo da je napastvuje. Ona ga je odbila i udarala, uspela je da ga odgurne i pobegne, ali joj je on uzeo torbu s dokumentima. Ona je otišla u stanicu policije i prijavila ga, i M.V. je ubrzo uhapšen.

(Espreso.co.rs / Vijesti.me)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.