SRBI SU SE POVAMPIRILI! Sramna izjava Mila Đukanovića
Milo Đukanović, Foto: EPA/BORIS PEJOVIC

dokle više?

SRBI SU SE POVAMPIRILI! Sramna izjava Mila Đukanovića

Izbori u Nikšiću biće održani u nedelju, 14. marta u atmoseri velike napetosti

Objavljeno:

Crnogorski predsednik i lider najuticanijeg opozicionog DPS-a, Milo Đukanović, ponovo je optužio Beograd da radi na projektu "velike Srbije" u čijem središtu je, kako je naveo, Crna Gora.

"Svedočimo povampirenju politike devedestih sa neskrivenim ambicijama retrogradnih snaga da svoje ciljeve iz tog vremena ostvare danas drugim sredstvima. U središtu veliko državnih planova i projekata nalazi se nažalost i Crna Gora koja se vidi kao važan deo srpskog sveta te nove sintagme za projekat Velike Srbije", rekao je Djukanović sinoć na tribini u Nikšiću.

Izbori u Nikšiću biće održani u nedelju, 14. marta u atmoseri velike napetosti.

Dobro znamo, kazao je, kakva je bila "uloga Srbije i Srpske pravoslavne crkve u pripremi i realizaciji najnovije ofanzive tog istorijski prevaziđenog koncepta u vreme parlamentarnih izbora avgusta prošle godine".

On je kazao da je danas u kampanji za lokalne izbore u Nikšiću ta uloga još agresivnija i otvorenija.

"Potpomognuta od strane domaćih snaga od onih koji hoće da bez imalo stida izdaju da prikažu kao modernu demokratsku vrlinu, a koja nažalost ima drugu genezu u Crnoj Gori od Andrije Radovića do Andrije Mandića", rekao je Đukanović.

Nikšići, inače, rodni grad Đukanovića, kazao je, nikada nije bio i ne sme biti dobra adresa za izborni uspeh suštinski te, kako je naveo, "petokolonaške i plaćeničke politike", preneo je portal RTCG.

Bonus video:

(Espreso/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.