PREDSEDNIK OPŠTINE TUZI STIGAO NA SASLUŠANJE: Đeljošaj dobio krivičnu prijavu zbog pozivanja na OTPOR!
Nik Đeljošaj, Foto: Printscreen Youtube

EPIDEMIOLOŠKE MERE

PREDSEDNIK OPŠTINE TUZI STIGAO NA SASLUŠANJE: Đeljošaj dobio krivičnu prijavu zbog pozivanja na OTPOR!

Đeljošaj je 25. februara pozvao građane Tuzi i ugostitelje da ne poštuju epidemiološke mere za suzbijanje širenja korona virusa

Objavljeno:

Predsednik Opštine Tuzi Nik Đeljošaj stigao je na saslušanje u Osnovno državno tužilaštvo u Podgorici, zbog krivične prijave protiv njega za pozivanje na otpor.

Đeljošaj je 25. februara pozvao građane Tuzi i ugostitelje da ne poštuju epidemiološke mere za suzbijanje širenja korona virusa.

Podsetimo, prvo je Đeljošaj najavio da će ugostiteljski objekti u tom gradu biti otvoreni uprkos merama koje su im određene, a sutradan je (prošlog četvrtka) došla policija i pokušala da zatvori lokale.

Đeljošaj je nakon toga sa sugrađanima blokirao međunarodni put i kazao da se neće pomeriti dok ne dođu premijer Zdravko Krivokapić i potpredsednik Vlade Dritan Abazović da razgovaraju.

Njihov dolazak je potom otkazan, a nešto kasnije građani su se razišli, a policija povukla.

Kasnije tog dana Đeljošaj je rekao da su epidemiološke mere, koje je Vlada Crne Gore donela, zvanično stigle u tu opštinu.

"Mere koje je donela Vlada Crne Gore 24. februara, a prema kojima se zatvaraju ugostiteljski objekti u opštini Tuzi, zvanično su upravo stigle u opštinu Tuzi. Mere koje su donete za opštinu Tuzi sa rokom važenja su do 10. marta", napisao je Đeljošaj na Fejsbuku.

(Espreso/Vijesti.me)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.