MARKO KOVAČEVIĆ OBIŠAO GOLIJU: Da pošaljemo DPS jednom za sva vremena u prošlost!
Marko Kovačević, Foto: Printscreen/youtube

crna gora

MARKO KOVAČEVIĆ OBIŠAO GOLIJU: Da pošaljemo DPS jednom za sva vremena u prošlost!

Iz te koalicije je saopšteno da su njeni članovi juče obišli Goliju

Objavljeno:

"Naša podrška iz dana u dan raste tom brzinom, da se mi danas borimo za to da sami imamo 51 posto podrške u Nikšiću", saopštio je Marko Kovačević, kandidat za gradonačelnika Nikšića koalicije "Za budućnost Nikšića".

Iz te koalicije je saopšteno da su njeni članovi juče obišli Goliju.

Koaliciju Za budućnost Nikšića čine Demokratski front (DF), Socijalistička narodna partija (SNP), Pokret za život Nikšića, Radnička partija, Ujedinjena Crna Gora, Jugoslovenska komunistička partija, Srpska radikalna stranka i Pokret penzionera i invalida rada i Socijalisti Crne Gore.

"Golijani su preko 30 godina odolevali ovom režimu i ovoj vlasti, a sad ćemo na izborima 14. marta da potvrdimo ono od 30. avgusta, da potvrdimo vaših 30 godina borbe koju ste vodili, i da pošaljemo DPS (Demokratska partija socijalista) jednom za sva vremena u prošlost. Idemo do kraja, idemo do pobede, za bolju budućnost Nikšića i Golije", istakao je Kovačević.

Predsednik Nove srpske demokratije, jedan od lidera Demokratskog fronta (DF) i šef izborne kampanje koalicije "Za budućnost Nikšića", Andrija Mandić pozvao je okupljene da glasaju za Kovačevića.

"Ja vas, Golijani, pozivam da glasate Za budućnost Nikšića, da glasate za Marka Kovačevića, jer na taj način glasate za svoju budućnost", istakao je Mandić.

Predsednik Socijalističke narodne partije (SNP), Vladimir Joković, naglasio je da oni koji su 30 godina vladali Crnom Gorom, sada obećavaju nova radna mesta, obećavaju zapošljavanje, obećavaju evropski Nikšić, obećavaju mnogo toga.

"Samo ih jednom pitajte zašto to nisu uradili za ovih 30 godina, pa da im verujemo", rekao je Joković.

Predsednik Radničke partije Maksim Vučinić rekao je da je siguran da će Kovačević biti dobar gradonačelnik.

"Crna Gora pripada vama, i Nikšić pripada vama. Vi ćete sami odlučivati o vašoj sudbini preko nas, vaših predstavnika u vlasti, sve u liku i delu našeg Marka Kovačevića koji će biti, siguran sam, dobar gradonačelnik", naveo je Vučinić.

Predsednik mesne zajednice, Dragutin Manojlović, kazao je da je ovo veliki dan za Golijane, kao što će i 14. mart biti veliki dan.

"Golijani će još snažnije i jače koračati ka budućnosti", kazao je Manojlović.

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.