NAPADNUT KRSTO RADOVIĆ! Odmah se oglasio i izneo teške optužbe
Foto: Printscreen

CRNA GORA

NAPADNUT KRSTO RADOVIĆ! Odmah se oglasio i izneo teške optužbe

Prilikom obilaska Kočana i časnih porodica u tom naselju koje je kriminalni režim doveo do ruba egzistencije dogodio se fizički napad na moje prijatelje

Objavljeno: 23.02.2021. 19:25h

KRSTO Radović, funkcioner Demokratske Crne Gore saopštio je da su njega i aktiviste koalicije "Mir je naša nacija – Ne damo Nikšić" u nikšićkom naselju Kočani, tvrdom uporištu Mila Đukanovića, fizički i verbalno napali „bezbednosno interesantna lica“.

Prema rečima Radovića on je došao u Nikšić da podrži i pomogne prijatelju Momu Koprivici u kampanji za lokalne izbore u Nikšiću 14. marta, kao što je i Koprivica podržao Demokrate u Budvi kada im je bilo najteže.

- Prilikom obilaska Kočana i časnih porodica u tom naselju koje je kriminalni režim doveo do ruba egzistencije dogodio se fizički napad na moje prijatelje, propraćen gnusnim verbalnim uvredama kojima sam i ja bio lično prisutan. Da skandal bude veći je to što su ta lica bila i naoružana jer im se jasno naziralo oružje za pojasom. Prema mojim saznanjima radi se o licima koja su jako dobro poznata u nikšićkom kriminalnom miljeu Vozeći se kroz Kočane videli smo da su nas prati nekoliko vozila. Prilikom obilaska jedne porodice, prvo je došlo jedno vozilo i jedna osoba je pokušala da otvori vrata od mog vozila, udarilo mog prijatelja Igora. Pa je došlo drugo vozilo i onda su krenule verbalnu uvrede - tvrdi Radović.

Jedno vozilo je imalo nikšićke, a drugo budvanske registarske oznake. Znam ko su ljudi, imaju neke čudne nadimke. Malo su se prevarili jer plašiti Demokrate je moram reći komično. Građani znaju da smo imali razna iskušenja, da su Demokrate bile pod velikim pritiskom i da za nas strah ne postoji. I zato želim da poručim Žutom, Crnom, Sivom ili već kakvog god da je kolorita nadimak tom čoveku i tim licima da je njihovom bahaćenju i u Nikšiću i u Crnoj Gori došao kraj - poručio je Radović.

Radović je, kako je istakao, nameravao da incident prijavi policiji, ali pošto ih je saobraćajna policija zaustavila i kontrolisala dvadesetak minuta odlučili su da slučaj ne prijavljuju sve dok čelni ljudi nikšićke policije ne budu smenjeni.

Umesto da nas zaštite, oni nas zadržavaju i kontrolišu. Iako su me prepoznali, ali u redu ja uvažavam njihov posao, bili su kulturni, međutim konstantno su bili na telefonu i gledali dokumenta tako da je jako zabrinjavajuće da par minuta nakon incidenta nas policija zaustavi, ali nadam se da će i tom selektivnom pristupu u gradu i državi doći kraj. Zašto ova lica koja su nas napala i takvi slični u Nikšiću se brane na ovakav način? Zato što oni svoje rabote i svoja dela mogu jedino da brane pištoljima i fantomkama. Oni drugačije ne umiju ništa. Ovo su poslednji trzaji mafije koja je u velikom strahu od ubedljive pobede koalicije "Mir je naša nacija" koju predvodi Momo Koprivica - kazao je Radović.

(Espreso/Novosti online)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.co.rs


Adria media