NISMO MI DUŽNI DA NABAVLJAMO VAKCINE: Milova služba za medije dala NEVEROVATNO SAOPŠTENJE!
Milo Đukanović, Foto: printscreen

da se zna

NISMO MI DUŽNI DA NABAVLJAMO VAKCINE: Milova služba za medije dala NEVEROVATNO SAOPŠTENJE!

Pres služba crnogorskog predsednika saopštila je danas da šef države ni na koji način nije mogao da bude uključen u nabavku vakcina

Objavljeno:

Pres služba crnogorskog predsednika saopštila je danas da šef države ni na koji način nije mogao da bude uključen u nabavku vakcina, jer mu to nije ustavna nadležnost, kao i da je javnost danima zgrožena zbog odbijanja ponuđene donacije koja je, kako se navodi, obezbeđena upravo zahvaljujući Milu Đukanoviću.

"S toga je apsolutna izmišljotina da se predsednik Đukanović kako je ministarka zdravlja senzacionalno kazala sinoć 'prepisivao sa drugim institucijam' oko obezbeđivanja garancija za nabavku vakcine protiv korona virusa", navodi se saopštenju.

Navode i da je takva neistina odraz nepoznavanja ustavnih nadležnosti i "očigledan pokušaj obezbeđivanja alibija" za nedopustivo nepostupanje ministarstva zdravlja i vlade u pogledu nabavke vakcine i zaštite zdravlja građana.

"Naročito, jer je javnost danima zgrožena odbijanjem ponuđene donacije koja je obezbeđena upravo zahvaljujući predsedniku Đukanoviću kroz kontinuiranu saradnju sa uvaženim međunarodnim partnerima", navodi se u saopštenju.

(Espreso/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.