I MANDIĆ SE OGLASIO POSLE PROTERIVANJA SRBA: Građanima poručio da se budućnost Crne Gore rešava 14. marta!
Foto: EPA-EFE/BORIS PEJOVIC

CRNA GORA

I MANDIĆ SE OGLASIO POSLE PROTERIVANJA SRBA: Građanima poručio da se budućnost Crne Gore rešava 14. marta!

Podsetimo, policija iz Nikšića proterala je osam državljana Srbije, među kojima i četiri žene jer su došli u Nikšić da pomognu oko elektronske obrade baze članstva Nove srpske demokratije

Objavljeno:

Proterivanjem naših prijatelja iz Srbije, koje je angažovala NSD da nam pomognu oko baza podataka, unapređenja stranačke infrastrukture i obuke stranačkih aktivista, samo je još jedna siledžijska akcija DPS i njihovih poslušnika iz represivnog aparata - poručio je na Tviteru lider Nove Andrija Mandić, koji se zahvalio „jednoj i drugoj Jeleni, Oliveri, Andrijani, Vuku, Nikoli, Vladimiru i Bojanu - poručujući i da im duguje izvinjenje zbog neprijatnosti koju su im priredili gradonačelnik Nikšića i tamošnji šefovi policije.

- Dragi Nikšićani, očigledno da naš posao nije završen 30. avgusta i u vašem gradu će se rešavati budućnost Crne Gore na izborima 14. marta - naveo je Mandić.

Podsetimo, policija iz Nikšića proterala je osam državljana Srbije, među kojima i četiri žene jer su došli u Nikšić da pomognu oko elektronske obrade baze članstva Nove srpske demokratije.

Nikšićka policija proterala je državljane Srbije Jelenu Denić, Jelenu Nešić, Oliveru Đorđević, Andrijanu Stanković, Vuka Mladenovića, Nikolu Aleksića, Vladimira Vojvodića i Bojana Delića.

Bonus video:

(Espreso/SrbijaDanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.